Браво! Одлична игра, конечно проработивме..
Кај се сега критичарите, кои знаат да наречат фудбалер „ ИДИОТ “ ?

Ајде, вака се учи, имајте дознаење за во иднина.
Конечно, Адебајор малце проработе, иако не ми се свиѓа како играч, морам да признаам, дека утакмицата ја изигра супер, но не успеа да даде барем едно голче, и пак малце зицери утиња, али кој знае.. може сега ке има 30 асистенции, не 30 гола

.
Робин, ме израдува! Го имаме дефинитивно најдобриот играч во Арсенал, штета што е толку свилен. ... Се прашувам, зашто беше заменет? Пал повреда? ОМГ! :uvo:
Во средината, се гледа дека неможеме без Фабрегас, тој е срцето на тимот.. креативец, визионер, лидер на тимот! Од него течат акциите..( Фо фудбалот, не на берза ) Хехехе..
Ебуе, уф! Борбен, до 101 и назад. Какво е вашето мислење за овој играч? Искрено, за мене незнам што да кажам, дечково игра, слаба-средна-одлична утакмица.. Денеска беше ЗВЕР!
ех ех Насри насри, се гледа дека детево е голем талент! Со фабрегас, се убиство за противниците.. Едно не ми е јасно, кај овој КИГЕН! Што мораше да стави говедо како што е Бартон во 89 мин?

Али тој, не заслужува фудбал да игра, влага, иде остро зашто? може да не тргнал по 3 - 3 ? Ке го утепаше на Насри, и се смешкаше ценички.. И ете, детето се изреволтира и следниот напад му напраи сопка, за жолт картон. На крај дојде до голема расправија, помегу Галлас и Киген, јебига..

( За ваша информација, Бартон и неговиот брат, имаат убиено човек црнец, тоест само братму, не ми е јасно како можат да примат, едно такво говедо во тимот, али ок нивна работа, од глуп по глуп )
Денилсон, леле човече, секој чест! Го зема, предизвикот се себе, и евего го оправда, БРАВО! Голче, неколку добри асистенции, борбен.. КАЈ СТЕ БЕ КРИТИЧАРИ? Кај е тој сега што го нарече идиот на Денилсон? Кој изгледа повеке на 15 години а? а бате бате.. џабе ти се тие 20 и кусур години шо ги имаш, верувај. На форумов, има деца по 13/14/15 години, мн попаметно размислуваат од тебе. Али ајде, касно палиш, развивајсиго мозокот на 21 год. позз
ИДЕМЕ ДАЉЕ!!!