Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Decki mene celo vreme mi e somnitelna ovaa situacija .. mi se cini deka Nasry e dete na wenger ili deka on go pravel haha kako cel zivot da bil u arsenal nikakva adaptacija ne mu e potrebna ..najkompletniot igrac .. ednostavo da ti e merak da go gledas!! mislam site se meraci no ovoj pred necel mesec dojde!! a ko da bil so nas cel zivott

Честито победа, вториот гол беше ремек дело:helou:
Честитки,заслужено.
 ганер ?
 ганер ?  од мене имаш две големи !
 од мене имаш две големи ! јак муабет кажа братов !
 јак муабет кажа братов !бидува
ако е 3 :0 - и јас тебе
позз
што сабота ќе ги отепаме тие доотепаните - да видат сите кој е арсенал !!!!!
нека бидат среќни ако загубат со 3 : 0
позЗ ганери !!!!!!!!!!!!!!!

fala fala bratu ,ej ama iskreni vi se cestitkive???? pozz GUNNERS forever
 Ајде, вака се учи, имајте дознаење за во иднина.
 Ајде, вака се учи, имајте дознаење за во иднина. .
. Али тој, не заслужува фудбал да игра, влага, иде остро зашто? може да не тргнал по 3 - 3 ? Ке го утепаше на Насри, и се смешкаше ценички.. И ете, детето се изреволтира и следниот напад му напраи сопка, за жолт картон. На крај дојде до голема расправија, помегу Галлас и Киген, јебига..
 Али тој, не заслужува фудбал да игра, влага, иде остро зашто? може да не тргнал по 3 - 3 ? Ке го утепаше на Насри, и се смешкаше ценички.. И ете, детето се изреволтира и следниот напад му напраи сопка, за жолт картон. На крај дојде до голема расправија, помегу Галлас и Киген, јебига..  ( За ваша информација, Бартон и неговиот брат, имаат убиено човек црнец, тоест само братму, не ми е јасно како можат да примат, едно такво говедо во тимот, али ок нивна работа, од глуп по глуп )
 ( За ваша информација, Бартон и неговиот брат, имаат убиено човек црнец, тоест само братму, не ми е јасно како можат да примат, едно такво говедо во тимот, али ок нивна работа, од глуп по глуп )Van persie-2 ______ denilson-igraciste...a cestitka za pobedava???? hehhe GUNNERS forever