Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Decki mene celo vreme mi e somnitelna ovaa situacija .. mi se cini deka Nasry e dete na wenger ili deka on go pravel haha kako cel zivot da bil u arsenal nikakva adaptacija ne mu e potrebna ..najkompletniot igrac .. ednostavo da ti e merak da go gledas!! mislam site se meraci no ovoj pred necel mesec dojde!! a ko da bil so nas cel zivott

Честито победа, вториот гол беше ремек дело:helou:
Честитки,заслужено.
ганер ?
од мене имаш две големи !
јак муабет кажа братов !бидува
ако е 3 :0 - и јас тебе
позз
што сабота ќе ги отепаме тие доотепаните - да видат сите кој е арсенал !!!!!
нека бидат среќни ако загубат со 3 : 0
позЗ ганери !!!!!!!!!!!!!!!

fala fala bratu ,ej ama iskreni vi se cestitkive???? pozz GUNNERS forever
Ајде, вака се учи, имајте дознаење за во иднина.
.
Али тој, не заслужува фудбал да игра, влага, иде остро зашто? може да не тргнал по 3 - 3 ? Ке го утепаше на Насри, и се смешкаше ценички.. И ете, детето се изреволтира и следниот напад му напраи сопка, за жолт картон. На крај дојде до голема расправија, помегу Галлас и Киген, јебига..
( За ваша информација, Бартон и неговиот брат, имаат убиено човек црнец, тоест само братму, не ми е јасно како можат да примат, едно такво говедо во тимот, али ок нивна работа, од глуп по глуп )Van persie-2 ______ denilson-igraciste...a cestitka za pobedava???? hehhe GUNNERS forever