Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Decki mene celo vreme mi e somnitelna ovaa situacija .. mi se cini deka Nasry e dete na wenger ili deka on go pravel haha kako cel zivot da bil u arsenal nikakva adaptacija ne mu e potrebna ..najkompletniot igrac .. ednostavo da ti e merak da go gledas!! mislam site se meraci no ovoj pred necel mesec dojde!! a ko da bil so nas cel zivott

Da i ja go mislev istoto :D

Ama Vela e talent ej stfarno e dobar :vozbud:

прво - кај е пивото ?:) ганер ? :) од мене имаш две големи !

маестрален меч - благодарност до сите фанови од другите фан клубови - вака бар сме донекаде конкурентни ? ( мислите ? )

сите апсолутно сите играа ко еден - плејстејшан :) јак муабет кажа братов !

насри , РвП ( пак го акнаа во карантин ) клиши истрча 1000 километри ! цесц , аде , ебу ...... кој заборавив нека декшава !!!!

и ме бендиса она гнидана бартон кога насри го акна од чименто
бидува :)

ако е 3 :0 - и јас тебе :)

позз
што сабота ќе ги отепаме тие доотепаните - да видат сите кој е арсенал !!!!!

нека бидат среќни ако загубат со 3 : 0

позЗ ганери !!!!!!!!!!!!!!!

се гордеам со реченицава :vozbud:
денес ми е многу убав ден - ваууу :pos2:

илузионер те чекам на пиво !

позЗ

Се во подобро и подобро издание ги гледам,само напред,чуда прават:helou::helou: Arsenal Forever,Gunner Forever

sonne bratu ,imas pivo od mene ...aj tri heh za sekoj gol po edna krigla...+ kikiritcina za meze moze??? heheh zakon samo taka da se prodolzi GUNNERS forever

Бидејќи не го гледав натпреварот кој ги даде головите за Арсенал?

Браво! Одлична игра, конечно проработивме..

Кај се сега критичарите, кои знаат да наречат фудбалер „ ИДИОТ “ ? :toe: Ајде, вака се учи, имајте дознаење за во иднина.

Конечно, Адебајор малце проработе, иако не ми се свиѓа како играч, морам да признаам, дека утакмицата ја изигра супер, но не успеа да даде барем едно голче, и пак малце зицери утиња, али кој знае.. може сега ке има 30 асистенции, не 30 гола :vozbud:.

Робин, ме израдува! Го имаме дефинитивно најдобриот играч во Арсенал, штета што е толку свилен. ... Се прашувам, зашто беше заменет? Пал повреда? ОМГ! :uvo:

Во средината, се гледа дека неможеме без Фабрегас, тој е срцето на тимот.. креативец, визионер, лидер на тимот! Од него течат акциите..( Фо фудбалот, не на берза ) Хехехе..

Ебуе, уф! Борбен, до 101 и назад. Какво е вашето мислење за овој играч? Искрено, за мене незнам што да кажам, дечково игра, слаба-средна-одлична утакмица.. Денеска беше ЗВЕР!

ех ех Насри насри, се гледа дека детево е голем талент! Со фабрегас, се убиство за противниците.. Едно не ми е јасно, кај овој КИГЕН! Што мораше да стави говедо како што е Бартон во 89 мин? :toe: Али тој, не заслужува фудбал да игра, влага, иде остро зашто? може да не тргнал по 3 - 3 ? Ке го утепаше на Насри, и се смешкаше ценички.. И ете, детето се изреволтира и следниот напад му напраи сопка, за жолт картон. На крај дојде до голема расправија, помегу Галлас и Киген, јебига.. :vozbud: ( За ваша информација, Бартон и неговиот брат, имаат убиено човек црнец, тоест само братму, не ми е јасно како можат да примат, едно такво говедо во тимот, али ок нивна работа, од глуп по глуп )

Денилсон, леле човече, секој чест! Го зема, предизвикот се себе, и евего го оправда, БРАВО! Голче, неколку добри асистенции, борбен.. КАЈ СТЕ БЕ КРИТИЧАРИ? Кај е тој сега што го нарече идиот на Денилсон? Кој изгледа повеке на 15 години а? а бате бате.. џабе ти се тие 20 и кусур години шо ги имаш, верувај. На форумов, има деца по 13/14/15 години, мн попаметно размислуваат од тебе. Али ајде, касно палиш, развивајсиго мозокот на 21 год. позз

ИДЕМЕ ДАЉЕ!!!

Lele Samir (iLI megu narodot popoznaat kako Nasri nash golem MASH) kakov sloboden udar.. sakav gol da dade mnogu poso da si cuva prosek 1 na mec no kako i da e Aferim do Adebayor za zverskata bitka so defanzivata na Newcastle Aferim do deckite i Aferim go Given ako ne bese on Newcastle ke bese granatiran so edno 15 komada... inaku Denilson deneska mu bese denot i da se izvinuvam so go navrediv no sepak toa poradi onaa ljubov koja ja imam kon arsenal i koga gubi arsenal se mrazam samiot sebesi i da ete pokaza denilson deka nemoze da go zameni cesk toa za sea nikoj nemoze .. mozebi Nasri no rano e use .. Cesk e prakticno Kapiten na terenot a toa za volja na vistinata Denilson nema da go moze use nogu godini vistina e deka Denilson poseduva ogromen kvalitet no sepak decki toa bese samo Newcastle vistinskiot test doaga doprva Chealsea i Manchester i gnidite od Liver'fucking pull toa se mecevite ako vaka gi dobieme moze da razgovarame za shampionski pretenzi

Ама утакмица...Без зборови ме оставија...не треба да се коментира,само да се гледа....
РвП се повреди?:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Вела,Сонг и Тео ЅВЕРОВИ!
АЈ немам време..утре ке допишам:)
Виера на Емирати.....да не се враќа бе?
ПС:Каква ли атмосфера имаше кога влезе Бартон.........wow.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom