Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
oooOoO BRAVO ZA DENILSONN!!! SE IZVINUVAM JAVNO so te navrediv pred nekoj den ::smir::smir: ali dobar pas site se zakon i mora da go pofalime almunia!!!

Браво АРСЕНАЛ , супер игра сите играчи особено на Ван Перси !!!
Се покажа дека прошлиот натпревар бил само лош ден и да се надеваме дека ќе нама повеќе лоши денови .

НАЈВОЉЕ УТАКМИЦА
Денилсон сите викавте лош лош сега се надевам ќе е добар:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

После некој да ми рече дека Арсенал не игра најдобар фудбал во свет !!!
Сите голови беа од акции со дупли пасови или тријаголник , нема себичност во играта и се надевам дека оваа година ќе донесе резултат !!!

Е ова веќе е вистинскиот Арсенал. Прекрасен натпревар, голови, течни акции... чиста 10ка. Само вака да продолжиме.

Поздрав до сите фанови на Арсенал!

to e to rutina za nas kako so napisavme vo predhodnite postovi ,ja neguvame najubavata igra,se zagubija niz teren gostive,denilson si vleguva vo forma ....site zasluzija cista 10 to e to 3 gola za 3 boda ....pozz GUNNERS forever

Честито победа, вториот гол беше ремек дело:helou:

Decki mene celo vreme mi e somnitelna ovaa situacija .. mi se cini deka Nasry e dete na wenger ili deka on go pravel haha kako cel zivot da bil u arsenal nikakva adaptacija ne mu e potrebna ..najkompletniot igrac .. ednostavo da ti e merak da go gledas!! mislam site se meraci no ovoj pred necel mesec dojde!! a ko da bil so nas cel zivott

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom