Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Манчестер-Зенит - 1-2
јеее така им требаше да видат сеа у удолна линија као ќе им тргне играта коа ќе пропаднат ќе се прашует што ги снашло
Не, се радувај премногу. :) Тоа нее натпревар, што може да му помогне на Арсенал. Надевајсе, на такви киксеви, во ПЛ. :pusk:

Манчестер-Зенит - 1-2
јеее така им требаше да видат сеа у удолна линија као ќе им тргне играта коа ќе пропаднат ќе се прашует што ги снашло

Taka e bratu i jas te poddrzuvam za ova... ce kapnat godinava...ustvari so gi e**m ,da si gledame nie za nas ..... GUNNERS forever

hehe + toa kamenja se bez ronaldo vrska nemaa so si mislea..... GUNNERS forever

Taka e bratu i jas te poddrzuvam za ova... ce kapnat godinava...ustvari so gi e**m ,da si gledame nie za nas ..... GUNNERS forever

hehe + toa kamenja se bez ronaldo vrska nemaa so si mislea..... GUNNERS forever
Не ми е јасно, како доаѓате во еден небитен муабет, и во еден не битен натпревар. А ти Ганер, не потценувај ниќој, а камоли еден од најголемите конкуренти.:pusk:

Momci sakam samo da im ceastitam na fanovite Man Utd prekrasno im zapocna sezonava daleku ke doguraat.Fala za prekrasnata utakmica preeska samo taka prodolzete i ne se sekirajte NISTO nema da osvoite
Ogroooooomen pozz od Meggi imate ednostavno milina da gi gleda covek :))))):pos2:

Не ми е јасно, како доаѓате во еден небитен муабет, и во еден не битен натпревар. А ти Ганер, не потценувај ниќој, а камоли еден од најголемите конкуренти.:pusk:

Dobro be bratu ako ne ti se sviga muabetov odi tesi gi kaj niv... nemoj taka da pisuvas molim te....a + toa nekni za porazot od fulam se skapaa zae**vanje kaj niv ,zatoa..... GUNNERS forever

Според мене, утре настапуваме вака:

Алмуниа

Сања- Туре - Галас - Клиши

Волкот- Фабрегас - Сонг - Насри

Адебајор - Ван Перси

oтприлика - да така треба да биде -
можеби џуру - место туре -
- верувај сугурен сум во напишаново / напишаното :

што сабота ќе ги отепаме тие доотепаните - да видат сите кој е арсенал !!!!!
нека бидат среќни ако загубат со 3 : 0
позЗ ганери !!!!!!!!!!!!!!!

ќе ги поздрави РвП - го чекам 100 натпревари да се обиде да си ја врати формата - коначно од него очекувам да биде човек на натпреварот ! цесц - локомотивата наша ! адебајор ( ѕверот ) тео , насри ...

ќе видеме - ама сум далеку од сигурен дека ова е наш меч !

hehehe epa toa sakav da go cujam ajde ajde da si tepame deneska ..toa e vazno GUNNERS forever

нормално !
GUNNERS forever

позЗ

denes newcastle ke primi najmalku 3 gola zatoa odete vo sportskite oblozuvalnici i tipuvajte go arsenal 1-1 so sigurnost vi kazuvam

Здраво Gunners ај денес една рутинска победа над ’Касл и нека бегаат од лондон посрани :pos2:

ај позз

За денес
--------------Алмуниа------------
--Сања---Коло Туре--Галас---Клиши
------------Сонг-------------
-----Фабрегас---Денилсон-
-Волкот-------------------Насри
------------Адебајор------------

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back