Не, се радувај премногу.Манчестер-Зенит - 1-2
јеее така им требаше да видат сеа у удолна линија као ќе им тргне играта коа ќе пропаднат ќе се прашует што ги снашло

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, се радувај премногу.Манчестер-Зенит - 1-2
јеее така им требаше да видат сеа у удолна линија као ќе им тргне играта коа ќе пропаднат ќе се прашует што ги снашло
Манчестер-Зенит - 1-2
Не ми е јасно, како доаѓате во еден небитен муабет, и во еден не битен натпревар. А ти Ганер, не потценувај ниќој, а камоли еден од најголемите конкуренти.:pusk:Taka e bratu i jas te poddrzuvam za ova... ce kapnat godinava...ustvari so gi e**m ,da si gledame nie za nas ..... GUNNERS forever
hehe + toa kamenja se bez ronaldo vrska nemaa so si mislea..... GUNNERS forever
Не ми е јасно, како доаѓате во еден небитен муабет, и во еден не битен натпревар. А ти Ганер, не потценувај ниќој, а камоли еден од најголемите конкуренти.:pusk:
Пуштиги ти нив. Кој високо лета, ниско паѓа.Dobro be bratu ako ne ti se sviga muabetov odi tesi gi kaj niv... nemoj taka da pisuvas molim te....a + toa nekni za porazot od fulam se skapaa zae**vanje kaj niv ,zatoa..... GUNNERS forever
Пуштиги ти нив. Кој високо лета, ниско паѓа.
Според мене, утре настапуваме вака:
Алмуниа
Сања- Туре - Галас - Клиши
Волкот- Фабрегас - Сонг - Насри
Адебајор - Ван Перси
што сабота ќе ги отепаме тие доотепаните - да видат сите кој е арсенал !!!!!
нека бидат среќни ако загубат со 3 : 0
позЗ ганери !!!!!!!!!!!!!!!
hehehe epa toa sakav da go cujam ajde ajde da si tepame deneska ..toa e vazno GUNNERS forever
Абе, немој бе! Ке те свати некој, 1-1 точен резултат..denes newcastle ke primi najmalku 3 gola zatoa odete vo sportskite oblozuvalnici i tipuvajte go arsenal 1-1 so sigurnost vi kazuvam
nema ne se sekirajАбе, немој бе! Ке те свати некој, 1-1 точен резултат..:pos2: