Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам за тоа, но кажи ми како ќе најдеме членска картичка. Јас лани им пуштив меил, ама не ми одговорија што е како е :(
Па еден мој пријател има таква,ама тој е турчин ама е преселен во Македонија,и картичката ја има уште од мал,а во поново време тешко се доагало до неа.Инаку колку за информација лани за севиља СИТЕ карти биле распродадени 6 дена по пуштањето во продажба:nesum:

Тие што се под 18, треба со родител да одат * Инаку, Фенер ке го газиме!!:vozbud:

за малолетните задолжително - инаку нема да ги пуштат на граница -

нека биде

арсенал прв
втор фенер
динамо
па порто - што има врска :pos2:

последно игравме за уефа со турска екипа - галатасарај ( колку што ме служи меморијата :pos2: )

досега во фазата по групи не сме играле со турска , или грешам ?

позЗ

добри се фенер - супер играат - лани сензација направија !

ама казим казим си замина , кежман , аурелио ... да се засилија - гиза .. незнам кои други , ама тренерот нивни е солиден , така да се согласувам со тебе !

позЗ

Kазим казим тука е, не си замина :). Кежман беше жива катастрофа, а аурелио беше закон играч ама здравје сега, то е то.:toe:

Па еден мој пријател има таква,ама тој е турчин ама е преселен во Македонија,и картичката ја има уште од мал,а во поново време тешко се доагало до неа.Инаку колку за информација лани за севиља СИТЕ карти биле распродадени 6 дена по пуштањето во продажба:nesum:

Значи ќе мора да најдеме некого во Турција да ни купи карти :).

Аурелио, како што знам ја смени вератата така?!! Ах.. Ах.. неможам да им се изначудам на овие луѓе..

Аурелио, како што знам ја смени вератата така?!! Ах.. Ах.. неможам да им се изначудам на овие луѓе..

Не не, не ја смена верата, барем така мислам. Го смена само името за да добие турско државјанство. Беше Марко, сега е Мехмет.

drugari spored moe mislenje teska grupa mislam deka ke se izmacime (dajboze da gresam)
a za natprevarot vo sabota mislam deka ke e mnogu tesko njukasl se vo odlicna forma vo momentov a kaj nas se javija problemi so povredi gallas i walkot golemi se sansite da go propustat mecot poradi bolki vo kolenoto no se ke se znae utre

Не не, не ја смена верата, барем така мислам. Го смена само името за да добие турско државјанство. Беше Марко, сега е Мехмет.

Исто ти како да сменил и вера ако сменил име , името и верата никогаш не се мењааваа по никаков услов .

[zEUs];1608081 напиша:
Исто ти како да сменил и вера ако сменил име , името и верата никогаш не се мењааваа по никаков услов .

Епа сега брат, во Бразил човекот никогаш немаше да игра (зборувам за репрезентацијата). Вака со Турција играа полу финале на Европското првенство. Парите се важни хех.

лесна група ни се падна : Арсенал,Порто,Д.Киев и Фенер
супер

позз

Лесна група. Убедливо, ке бидеме на првото место ! И не се сеќирајте, на Формата има и СТОП, што во случајов е Њукасл. ТЕПАМЕ!

лесна група ни се падна : Арсенал,Порто,Д.Киев и Фенер
супер

позз

Никоаш не треба да ги потценува противниците , но треба да бидеме задоволни од ждребот и да се потрудиме да завршиме на прво место во групата па да имаме полесен противник ако има полесен противник во нок аут рундата .

абе не се секирајте вие за Арсенал
нели пред некое време збореа дека ке ги зголемуваат местата од послабите лиги како и нашата за влез во Л.Ш.
така да според фифа колку што знам тоа треба да биде од сезона 09/10 па тогаш ке чекаме да се паднеме со некој тим од ’’соседиве’’ па ке идеме 100 посто:vozbud:

само ме интересира датум да не имам проблеми и јас со визата ! да не е некаде околу 10 - 17 октомври ( тогаш ми истекува )

ајде да се договореме , за малолетни сигурно од родителите изјава од нотар така да знаете :pos2:

пасошот излегува за 10 дена , визата туристичка за бг - таа е најбрза и најефтина од агенција е некаде 20 - 35 евра , ако е организирано поубаво , ама е сигурно многу поскапо одошто сам да се снајдеш + предизвикот - ууууууууууууууууууууууууууууу

колку само сакам да појдам !

позЗ

Ne se sekiraj sonne brat odamna napolniv 18
ne sum maloleten :vozbud:
:pos2::pos2::pos2:
pozz

Мислам дека групата оваа година ни се погоди. Секако одиме понатаму. Можеби се неатрактивни противници кои знаат да изненадат сепак Арсенал е Арсенал, и тука нема изненадувања :)

Поздрав до сите фанови!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom