Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ко прво добредојде ! фан на фенер -
- да има шанси - треба само транзитна виза преку бг !
- билети преку фан клубот / ваљда арсенал МАКЕДОНИЈА
- трета варијанта - во турција ( за со стеауа на врата биле 3 пати поефтини ) ама турците имаат публика - така да втората варијанта е поизводлива !
- друго задолжително МАКЕДОНСКО знаме / сечат таму англичани ( сетете се на лидс ) убаво е да најдеме некој турчин што навива за арсенал :pos2::pos2:

и се разбира да не е билетот 1000 евра :pos2: !

позЗ
п.с : јас си викам дека ќе одам , ако не со другарче сигурно !

Абе да не е многу скапо :). Да не фатиме негде 400 евра. Иначе сигурно со македонско знаме а и турско ако треба :). Крваво може да биде али не верувам.

Пазете се само од Фенер...опасни се,а другите би требало рутински да ги изиграте

Фенербахче - Арсенал 21 Октомври вторник. (луѓе мора да одиме на ова еј):vozbud::vozbud:
Арсенал - Фенербахче 5 Ноември Среда

ко прво добредојде ! фан на фенер -
- да има шанси - треба само транзитна виза преку бг !
- билети преку фан клубот / ваљда арсенал МАКЕДОНИЈА
- трета варијанта - во турција ( за со стеауа на врата биле 3 пати поефтини ) ама турците имаат публика - така да втората варијанта е поизводлива !
- друго задолжително МАКЕДОНСКО знаме / сечат таму англичани ( сетете се на лидс ) убаво е да најдеме некој турчин што навива за арсенал :pos2::pos2:

и се разбира да не е билетот 1000 евра :pos2: !

позЗ
п.с : јас си викам дека ќе одам , ако не со другарче сигурно !
Билетот за Фенербахче-Севиља лани беше 50 евра ама со членска картичка од навивачите од клубот.Без таа картичка би требало да беше околу 100-130 евра

леле брат незнаес како ми се оди таму
али имам проблеми со пасош па сеа треба да вадам нов нешто
се искомплицира а со ова пасошиве како што се брзи ова насиве вработени...незнам
ако се среди пасошот до тогаш одиме 100 %

позз

само ме интересира датум да не имам проблеми и јас со визата ! да не е некаде околу 10 - 17 октомври ( тогаш ми истекува )

ајде да се договореме , за малолетни сигурно од родителите изјава од нотар така да знаете :pos2:

пасошот излегува за 10 дена , визата туристичка за бг - таа е најбрза и најефтина од агенција е некаде 20 - 35 евра , ако е организирано поубаво , ама е сигурно многу поскапо одошто сам да се снајдеш + предизвикот - ууууууууууууууууууууууууууууу

колку само сакам да појдам !

позЗ

Јас сум член на АМСЦ ( Арсенал Македонија Супортер Клуб ) и можам да ви кажам дека стварно многу тешко, за да одите во Турција. Ние како организација, неможеме да одиме. Само прецедателот оди, незнам точно, али треба 3421423423 работи, да имаш завршено ( Тој живее во германија ) позз

Билетот за Фенербахче-Севиља лани беше 50 евра ама со членска картичка од навивачите од клубот.Без таа картичка би требало да беше околу 100-130 евра

Знам за тоа, но кажи ми како ќе најдеме членска картичка. Јас лани им пуштив меил, ама не ми одговорија што е како е :(

брат ова утакмициве у туирска ти се ко цела година да идеш на македонски утакмици ко да си платил 1 за на Фенербахче али шо да се праи сеа
АРСЕНАЛ засекогаш

Абе да не е многу скапо :). Да не фатиме негде 400 евра. Иначе сигурно со македонско знаме а и турско ако треба :). Крваво може да биде али не верувам.

значи вака има автобус софија - истамбул 35 - 40 евра поврате билет ! што е сигурно поефтино од скопје - истанбул
скопје софија - повратен 20 и нешто !

ете ќе извадиме цленски од арсенал МАКЕДОНИЈА - и ќе земеме билети - пуштаат за фановите ! или на врата - што не толку умно :pos2: за низ истамбул уште 50 - 100 евра и ете колку 200 , околу 200 евра !

Фенербахче - Арсенал 21 Октомври вторник. (луѓе мора да одиме на ова еј):vozbud::vozbud:
Арсенал - Фенербахче 5 Ноември Среда

датумот е одличен - се полнам со енергија и снима филм - поубаво здравје !!!!! јеееееееееее !

ЕрТ - турчин си ? ако да значи немаме проблеми со комуникацијата :) за таму , уште картите ! па викаме !

позЗ

Јас сум член на АМСЦ ( Арсенал Македонија Супортер Клуб ) и можам да ви кажам дека стварно многу тешко, за да одите во Турција. Ние како организација, неможеме да одиме. Само прецедателот оди, незнам точно, али треба 3421423423 работи, да имаш завршено ( Тој живее во германија ) позз

имам другарче во бугарија си живее со тие таму од нивниот фан клуб - се надевам дека ќе заврши работа , ако сака или може !

лани за стеауа од прво јавување кажаа дека нема да има проблеми , само до граница да сме , тие ќе сределе - ама ...:uvo: јас копук се заебав ! а сега ќе се обидам се да сторам за да појдам ако треба и пред стадион ќе висам ...

позЗ

Турчин сум да не се секирај за комуникација. Абе са билети ќе се потрудам да најдам некој од турција (другари или нешто). Now comes the hard part to get some money :).

Турчин сум да не се секирај за комуникација. Абе са билети ќе се потрудам да најдам некој од турција (другари или нешто). Now comes the hard part to get some money :).

одлично , за пари ... штедење ко за на светско или неповратен кредит од дома :pos2::pos2: ( последен пат штедев во петто пред 13-14 години ):pos2::pos2:

ама за ова ако треба ќе продадам и телефони и картички и жени и деца се ... ова за ништо не се пропушта -

позЗ

Пазете се само од Фенер...опасни се,а другите би требало рутински да ги изиграте

добри се фенер - супер играат - лани сензација направија !

ама казим казим си замина , кежман , аурелио ... да се засилија - гиза .. незнам кои други , ама тренерот нивни е солиден , така да се согласувам со тебе !

позЗ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom