Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па ако другите играле ко што треба - сигурно немало да се гледа неговата "нестабилност" ( ако покривале или раздавале ) сигурно не е само тој виновен - нели ?

бидејки ова е тимски спорт со 11 играчи - еве еден - другите 10 ?
- ме сваќаш нели што сакам да речам .

фабрегас учеше од парлоур , виера , џилберто , па и пирес , овој учи само од цесц !

да замижеме - следно со твенте повратниот од Л.Ш - потоа њѕ касл дома двете !

позЗ
Ostaj toa timski sport, kolku da e timski sekoj poedinec treba da ima kvalitet.Na natprevarov dovolno bese 2jca od sredniot red da ne funkcioniraat i ja nema igrata svojstvena za Arsenal

Не може Венгер да освојува титули со фудбалери кои немаат искуство.Тие играат добро,но еден од нив нема да изигра како што треба и тимот губи.5 години по ред некој во Арсенал нема доволно искуство или следната година ќе изиграл добро.Не се освојуваат титули со тим кој може да потфрли на било каков натпревар.:nesum:
Tocno taka.

њукасл ќе ги победиме мислам ама не знам за твенте да не експериментира зашто имаме предност па ремси и вела да играат како и силвестре и јохан

њукасл ќе ги победиме мислам ама не знам за твенте да не експериментира зашто имаме предност па ремси и вела да играат како и силвестре и јохан

pa so i tie se dovolni za tvente

ТАКА Е Затоа кажав јас дека они мислам ќе играат
а знаете што се случува со алонсо и инлер зашто кажаа дека ќе потпише 4 годишен дог. Инлер а алонсо дека примил нова понуда
pls пишете ако знаете

ЗА ЖАЛ ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ИГРАЧИ ШТО НЕКОГАШ ЗАИГРАЛЕ СИ ОТИДЕ И НЕМА ДА СЕ ВРАТИ ИСТО КАКО И БЕНТЛИ кој што заборави на се и отиде во тотенхем нешто што е забрана за секој арсенал фан а тој збореше го сакам тимот ова она и сепак отиде значи парите и во spurs ги носи :uvo::uvo::nesum:

ЗА ЖАЛ ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ИГРАЧИ ШТО НЕКОГАШ ЗАИГРАЛЕ СИ ОТИДЕ И НЕМА ДА СЕ ВРАТИ ИСТО КАКО И БЕНТЛИ кој што заборави на се и отиде во тотенхем нешто што е забрана за секој арсенал фан а тој збореше го сакам тимот ова она и сепак отиде значи парите и во spurs ги носи :uvo::uvo::nesum:
Ti normalen si be? Larson eden od najdobrite igraci???

Хахахаха, болесник! :vozbud::pos2:

ларсон - не беше ништо посебно - сем центаршутот и слободните удари , појде во бирмингам и се оддаде на новиот тим - негово право - лани кога го отепаа дуду и извадија бод - со тој педерски пенал , се радуваше ко небаре опстанаа :pos2::pos2::pos2: кој го ебе !

а тој за кој што несакам ни името ни презимето да му ги спомнам - навивал за т'хем и сите другари и фамилијата ... па види и тој - што бил и колку бил ? прва прилкика ќе заминеше во утд - играл во арсенал оти ја имале најспремната младинска школа во англија -

позЗ

Луѓе јас барем тоа што го видов од Ларсон онаа сезона сватив дека е ѕверка
А Бентли како сте го отпуштиле ако може да кажете поопширно:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom