Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
who are the greatest.ARSENAL :)

Samo edno ke gi prasam site fanovi na Arsenal da mi pomognat vo kompletiranje na celosnata situacija. Koga na toj Wenger ke mu dojde malce pamet da ne ne nervira nas navivacite na Arsenal?? Bas sakam da mi objasnite vie Pozdrav Meggi

:pipi:

Инаку денес не ни беше денот. Слаба игра, и како ретко досега многу грешки во додавањата. Иако во текот на целиот натпревар ја имавме топката во нозе не направивме многу течни акции (освен неколкуте удари на Адебајор и ван Перси) а и се чувствува отсуството на Фабрегас. Да се надеваме дека нема да се повтараат вакви игри во текот на сезоната.

Tuka si u Pravo najgolemo e otsustvoto na Fabregas so negovite precizni pasovi a da go zema wenger Xabi ce bide malku tesko barat ajle pari a isto taka da ne zaboravi deka i transverite pomedzu rivalite se slucuvaat ednas na milion godini , sepak spored mene Xabi bi bil odlicen vo sredina so cesc . poz

Samo edno ke gi prasam site fanovi na Arsenal da mi pomognat vo kompletiranje na celosnata situacija. Koga na toj Wenger ke mu dojde malce pamet da ne ne nervira nas navivacite na Arsenal?? Bas sakam da mi objasnite vie Pozdrav Meggi

Не те сваќам. Али, би те прашал нешто, од еден пораз толку се нервираш? 2 коло е ЕЈЈ! Размисли малце, Венгер го дигна Арсенал, го направи тим, ги направи шампиони, и уште ке ги прави! Фали, Фабрегас тоа е јасно. Ке ја поправиме, играта биди сигурен! На Арсенал не му е стилот да игра на набацени топки, а таа игра беше денеска.. Насри, неможе сам, му фали играч за да пробие со пасс, да има течност во играта, тоест со Денилсон неможеше, пошо дечково најслаба утакмица изигра. Сонг, приметивте кога влезе, одма внесе свежина во тимот. Како што реков ке се поправи ова, и Денилсон тешко дека ке биде во прв состав покрај Сонг, а камали покрај Фабрегас.

Koga i godinava nema da osvoime nisto prijatele...

Зошто мислиш така? Не ми кажувајте дека во тимот сме мн млади и не искусни, зошто нее така! Напротив!

Алмуниа

Санја Туре Галас Клиши/Силвестер

Волкот/Ебуе Фабрегас Насри Росицки

Адебајор/Едуардо Ван Перси/Вела

Каде ја гледаш грешката? :tapp: Не сваќам.:jaj:

Зошто мислиш така? Не ми кажувајте дека во тимот сме мн млади и не искусни, зошто нее така! Напротив!

Алмуниа

Санја Туре Галас Клиши/Силвестер

Волкот/Ебуе Фабрегас Насри Росицки

Адебајор/Едуардо Ван Перси/Вела

Каде ја гледаш грешката? :tapp: Не сваќам.:jaj:
Daklem Zorane... Koga i kolku ovoj prv tim ke igra sezonava komplet?:tapp:

Тоа ке видиме, таква работа неможеме да кажеме. Тоест има и доста замени.
А ти си Бојан/Џеси така? :nesvest:

абе како и да е иам многу јак ти ама денеска изиграа слабо ок сепак пак ќе кажам денилсон мн го сакам засо има мн голем талент и одличен играч е ако 1 не му иде не значи и следен пат на пример претходната утакмица највеќе ми се допадна играта на денилсон ок се разбира и насри кој што беше и играч на натпреварот

Абе ајде бе на Фулам неможете да ги тепате аман само на вас паднав! Срамота!:nesvest::nesum:

Абе ајде бе на Фулам неможете да ги тепате аман само на вас паднав! Срамота!:nesvest::nesum:

освен кога фаќаш , на некоја мора да паднеш

:toe:така ли е
што сме ти па сеа ние криви
ние тука гледаме да заборавиме вчера што се случи
а ти доаѓаш и викаш ’’абе бегајте таму на спортска ме зезнавте’’
ај батали ја спортската на фан клубов

ОК ???

позз

абе како и да е иам многу јак ти ама денеска изиграа слабо ок сепак пак ќе кажам денилсон мн го сакам засо има мн голем талент и одличен играч е ако 1 не му иде не значи и следен пат на пример претходната утакмица највеќе ми се допадна играта на денилсон ок се разбира и насри кој што беше и играч на натпреварот

потполно прав - gooner4life

денилсон е играч со огромен капацитет , како така за еден слаб натпревар и веднаш сите укорувате и кукате ко да е најголема наказа во тимот - еден потенцијал да се доразвија , треба да има градации во талентот и формата , невеш сигурно и тој несакал да направи слаб натпревар , ама се случило - се надевам дека нема да му се повтори ( сетете се минатото коло беше можеби најдобриот поединец )

позЗ

потполно прав - gooner4life

денилсон е играч со огромен капацитет , како така за еден слаб натпревар и веднаш сите укорувате и кукате ко да е најголема наказа во тимот - еден потенцијал да се доразвија , треба да има градации во талентот и формата , невеш сигурно и тој несакал да направи слаб натпревар , ама се случило - се надевам дека нема да му се повтори ( сетете се минатото коло беше можеби најдобриот поединец )

позЗ
U vakvi utakmici se gleda goleminata na igracot a ne so WBA doma.Normalno deka nee do tolku tapa ama nee ni za prv tim seuste i nemoze da go zameni Fabregas vo nikoj slucaj.

U vakvi utakmici se gleda goleminata na igracot a ne so WBA doma.Normalno deka nee do tolku tapa ama nee ni za prv tim seuste i nemoze da go zameni Fabregas vo nikoj slucaj.

па ако другите играле ко што треба - сигурно немало да се гледа неговата "нестабилност" ( ако покривале или раздавале ) сигурно не е само тој виновен - нели ?

бидејки ова е тимски спорт со 11 играчи - еве еден - другите 10 ?
- ме сваќаш нели што сакам да речам .

фабрегас учеше од парлоур , виера , џилберто , па и пирес , овој учи само од цесц !

да замижеме - следно со твенте повратниот од Л.Ш - потоа њѕ касл дома двете !

позЗ

Не може Венгер да освојува титули со фудбалери кои немаат искуство.Тие играат добро,но еден од нив нема да изигра како што треба и тимот губи.5 години по ред некој во Арсенал нема доволно искуство или следната година ќе изиграл добро.Не се освојуваат титули со тим кој може да потфрли на било каков натпревар.:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom