Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мора да се одмори Адебајор,но така би немале напаѓач кој ќе може да заврши акција.РвП игра слабо,Бендтнер е премногу млад.Едноставно многу тешко ќе биде утре.

Мора да се одмори Адебајор,но така би немале напаѓач кој ќе може да заврши акција.РвП игра слабо,Бендтнер е премногу млад.Едноставно многу тешко ќе биде утре.

немој никогаш да се сомневаш во Ван Перси а и Никлс постигна гол против турција така да се надевам ке влезе во серија :wink:

jas se nadevam deka ke bide se okay otkoga go povredija eduardo... se nadevam deka so bolton ke dokazeme sto i kolku mozeme...pozz na site... i so sreka

немој никогаш да се сомневаш во Ван Перси а и Никлс постигна гол против турција така да се надевам ке влезе во серија :wink:
Бендтнер е добар џокер и скокач,но премногу е млад за да ја превземе целата одговорност тој да биде главен напаѓач.Ван Перси имаше многу повреди и тоа влијаеше многу на неговата повреда.

Во 90-та минута 3:2, Фабрегас стрелец.
Не ми се верува... И тоа играч повеќе имаше Болтон...

Ај честито победа.

Браво браво , какво второ полувреме , феноменално од Вегнер .

Господ не може да им помогне на вие Болтон,не ми се веруе! Подрвена екипа неам видено!!! Арсенал со играч помалку тепаше!!! Да испаднат Болтон да им ебам душата!!!

koliko ti malo treba da pokazes svakom ko si!!!!!!!!!!!!!! ?:pos2:

jas se nadevam deka ke bide se okay otkoga go povredija eduardo... se nadevam deka so bolton ke dokazeme sto i kolku mozeme...pozz na site... i so sreka

па мислам дека навистина докажавне што и колку можеме

поздрав ганери и не се откажувајте се уште сме најјаки :vozbud::vozbud:

и не гледајте што пишуваат ови душманиве погоре тие појма немаат што е добар фудбал :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom