Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

anelka e u offside toa trebase da se ponisti,nema vise pasiven offiside, a za sudiite sto ne veruvate sto ne dadovte klipovi od ponisteniot gol na arsenal so middlesborugh koa igrac na middle ja vrati topkata i svirnaa offside kaj bevte togas da se bunite a?

da vi kazam za vakov tim na arsenal od mladi i talentirani fudbaleri i 3-to mesto i 1/4 finale vo LS i ne e taka mala rabota. a za tie sto se kurcite da znaete deka na wenger ke mu bide odobren fond na pari letovo od 80 milioni taka da od septevri ke se tresete koa arsenal ke igra so bilo koj od konkurentite za titulata.
I da ne zaboravime Arsenal izgradi stadion taka da nemaa mng pari za trosenje poslednive godini,ama wenger dokaza deka so malce pari moze daleku da se stigne taka site treba respekt da dadete na arsenal

i nemoj da pisuvaat na temava fanovi na celzi deka timot vrska im nema, btw sevcenko vi e zakon eheheheh 50 000 000 evra za da ja gree klupata na rezervniot tim na celzi eheheheheheh

1. Анелка не влијаеше на играта, значи не мора да се свири офсајд. Јас ниеден натпревар на Арсенал немам гледано, па да ти кажувам кај му свирнале офсјад, каде не. Го гледам само Челзи, преку сателит.
2. Кој ќе биде засилување, Пјањич од Мец, некој 16 годишен братучед на Туре од Африка? Венгер само младинци купува. То е убо, ама само така не можи да се бори за титула. Треба и искусни играчи, но и подолга и поквалитетна клупа, долга е сезоната. Пример, Хлеб. Цела сезона се скапа од играње, и сега падна во формата. Исто и Адебајор. Ја го респектирам Арсенал, ама од вакви ко тебе, со нивните коментари напишани во афект, без врска, почнувам и да се гадам од Арсенал.
3. Ова е форум, и дури имам добар, конструктивен коментар за нешто, со факти и докази кај сакам ќе пишувам. Пет натпревари немате победа, два месеци. И најде да ми кажуваш кој нема врска?! То е факт, ДВА МЕСЕЦИ немате победа, а сакате титула?!
Го спомна Шевченко, кој нема врска со дуелот вчера, ам ај и за него малку... Парите се за џабе фрлени, уште еден факт. Кој колку се залага, колку е во форма, толку и ќе игра. Шева не игра, ама тука е ДРОГБА (да не го спомнувам, го сонувате од вчера, знам), Анелка, Калу, Џо Кол, односно тие се оние од кои што вчера изгубивте. Еве некој неутрален не ка прочита, ќе примети оти се шо си напишал нема врска со то вчера, туку е само начин да се оправдате од поразо.

1. Анелка не влијаеше на играта, значи не мора да се свири офсајд. Јас ниеден натпревар на Арсенал немам гледано, па да ти кажувам кај му свирнале офсјад, каде не. Го гледам само Челзи, преку сателит.
2. Кој ќе биде засилување, Пјањич од Мец, некој 16 годишен братучед на Туре од Африка? Венгер само младинци купува. То е убо, ама само така не можи да се бори за титула. Треба и искусни играчи, но и подолга и поквалитетна клупа, долга е сезоната. Пример, Хлеб. Цела сезона се скапа од играње, и сега падна во формата. Исто и Адебајор. Ја го респектирам Арсенал, ама од вакви ко тебе, со нивните коментари напишани во афект, без врска, почнувам и да се гадам од Арсенал.
3. Ова е форум, и дури имам добар, конструктивен коментар за нешто, со факти и докази кај сакам ќе пишувам. Пет натпревари немате победа, два месеци. И најде да ми кажуваш кој нема врска?! То е факт, ДВА МЕСЕЦИ немате победа, а сакате титула?!
Го спомна Шевченко, кој нема врска со дуелот вчера, ам ај и за него малку... Парите се за џабе фрлени, уште еден факт. Кој колку се залага, колку е во форма, толку и ќе игра. Шева не игра, ама тука е ДРОГБА (да не го спомнувам, го сонувате од вчера, знам), Анелка, Калу, Џо Кол, односно тие се оние од кои што вчера изгубивте. Еве некој неутрален не ка прочита, ќе примети оти се шо си напишал нема врска со то вчера, туку е само начин да се оправдате од поразо.
na chelsea ke im se pravdam za porazot... :pos2:

abe brat ja ic ne se ljutam vcera ne nadigravte imavte poveke sansi i slicno,sea offsidite se sudat bez razlika dali vlijae ili na na igrata. Wenger kupuvase mladi bidejki gradea stadion i nemaat budget ko vasite no i so tie mladinci bea cela sezona prvi i sea ako ne zemat titula odma jadete gomna taka... arsenal mu se pogodi od vcera pa do kraj na april ima samo derbi dueli a vie ke igrate so fulam i kompanija.taka da imate najgolemi sansi za titula statisticki gledano. A za dogodina ke vidis sto ke kupuva venger ke donese nevideno iskustvo vo timot(jes da veke i ovie igraci se iskusni) taka ke se vidime letovo,samo edno mora da priznaaes sekoj igrac na arsenal e po 10 000 000 funti i sekoj od niv igra za prv tim i top se snaoga,wenger ne dava pari u veter ko vas,pa vie na potroseni 500 000 000 za zasiluvanja treba da zimate titula uste na esen ne sea da se borite... taka da ne mi kazuvaj dali se ljutam ili ne ama kamenja ste

По водството вчера очекував победа,но судиите расипаа работа.Ако претходните натпревари игравме подобро од противникот и заслужувавме да победиме,на овој чесно си загубивме.Според мене најголем проблем за Арсенал е што нема леви крила.Росицки играше одлично на оваа позиција,но голем проблем е што немаме замена за него.Хлеб е одличен фудбалер,но не за позиција лево крило.

се е џабе веќе у поглед на утакмицата,не може да ја преиграат сеа,ќе мора да се чека на кикс на другите а ние да играме добро! друго решение нема :smir:

Titulata vo premier spored mene e veke minato. Dzabe bevme jaki cela sezona, no srekata ne bese na nasa strana(povredite na rosicki i na eduardo pred se). Steta!!!!!!!!!!!!!! Mislam deka Venger treba da gi nasoci site sili kon Liga na sampioni, posto mislam deka dzabe ke se trosat silite vo premier bidejki titulata e daleku....

Titulata vo premier spored mene e veke minato. Dzabe bevme jaki cela sezona, no srekata ne bese na nasa strana(povredite na rosicki i na eduardo pred se). Steta!!!!!!!!!!!!!! Mislam deka Venger treba da gi nasoci site sili kon Liga na sampioni, posto mislam deka dzabe ke se trosat silite vo premier bidejki titulata e daleku....
Се согласувам со тебе.Манчестер е во голема форма,има веќе многу победи во серија и тешко дека ќе згреши во следните натпревари.Челзи можеби можеме да го поминеме,но не би имало некоја голема цел.Затоа сите мисли треба да се насочат кон ЛШ.

Се согласувам со тебе.Манчестер е во голема форма,има веќе многу победи во серија и тешко дека ќе згреши во следните натпревари.Челзи можеби можеме да го поминеме,но не би имало некоја голема цел.Затоа сите мисли треба да се насочат кон ЛШ.
abe ne deka nee daleku ama MOZE ima nekoj mali shansi mancester 2 pati da izgubi i ednas da igra nereseno..a nie sve da tepame i taka da zememe titula:) ama sega pojke bi se fokusiral na CL

abe ne deka nee daleku ama MOZE ima nekoj mali shansi mancester 2 pati da izgubi i ednas da igra nereseno..a nie sve da tepame i taka da zememe titula:) ama sega pojke bi se fokusiral na CL
Абе тие сигурно ќе згрешат неколку пати,ама ние треба да победиме на многу натпревари.Тоа е проблемот.

епа и јас тоа ви го зборам...треба да чекаме туѓа грешка, а до тогај да играт наште најдобро шо знаат и можат! очигледно овоа не е најдоброто шо го гледаме моментално!

мислам дека најголем проблем оваа сезона се честите повреди на росицки.затоа што најголемиот дел од утакмиците што тој не ги играше не победивне и кога конечно најдовне одлична замена за него во едуардо (мислам дека одлично ги извршуваше неговите задачи) се појави онај проклет тејлор и ни ја уништи прекрасната сезона што дотогаш ја имавне и затоа мислам дека летово ке треба да се купи играч токму на та позиција зошто ебуе не може да покрие најдобро тука зошто тоа не е негова природна позиција.а за титули не се секирајте со овој тим ке дојдат.инаку јеби га двапати оваа сезона имавне по 6 чисти бода и ги прокоцкавне така да никој не ни е крив освен оној проклет тејлор што му ја скрши ногата на дуду. но тоа е тоа да се надеваме дека ке ни се поврати формата во наредниве нАтпревари и дека ке го минеме ливерпул во лигата на шампионите.толку за сега и да се надеваме дека ке го тепаме болтон во сабота.

поздрав ганери

мислам дека најголем проблем оваа сезона се честите повреди на росицки.затоа што најголемиот дел од утакмиците што тој не ги играше не победивне и кога конечно најдовне одлична замена за него во едуардо (мислам дека одлично ги извршуваше неговите задачи) се појави онај проклет тејлор и ни ја уништи прекрасната сезона што дотогаш ја имавне и затоа мислам дека летово ке треба да се купи играч токму на та позиција зошто ебуе не може да покрие најдобро тука зошто тоа не е негова природна позиција.а за титули не се секирајте со овој тим ке дојдат.инаку јеби га двапати оваа сезона имавне по 6 чисти бода и ги прокоцкавне така да никој не ни е крив освен оној проклет тејлор што му ја скрши ногата на дуду. но тоа е тоа да се надеваме дека ке ни се поврати формата во наредниве нАтпревари и дека ке го минеме ливерпул во лигата на шампионите.толку за сега и да се надеваме дека ке го тепаме болтон во сабота.

поздрав ганери
Тоа и го зборев претходно.Немаме фудбалери на левата позиција.Летово тоа треба да ни биде главна преокупација.Наоѓање на лево крило.

Тоа и го зборев претходно.Немаме фудбалери на левата позиција.Летово тоа треба да ни биде главна преокупација.Наоѓање на лево крило.

imate dobar izbor na levi krila momentalno(mladi) kako Ben Arfa,Kapel,Riera,Gamst Pedersen,Silva,Paladino.a kako so citam po sajtovive gledam deka najblizu ste do Paladino.pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom