Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Poleka toneme, mozda mecot so celzi ke bide presvrtnica. Ama tipuvam nereseno

Победа против Челзи и пораз на Манчестер убаво би ни дошло.

pa na wenger ocigledno nemue gajle dali arsenal ke osvoi titula ili ne taka da ke morame da se pomirime na kraj i so vtoro mesto za zal
abe 2ro ne e tako loso da ne otideme 3 ili 4,kako trgnala rabotava tesko bogami,a koa ke go sporedam rasporedot so na drugite trojca arsenal ima definitivno najtezok taka da ti vikam dobro e 2ro!

luge... i vtoro i treto da bideme... znam deka ovaa godina vistina najmnogu od site ja zasluzuvaat titulata... i ne go velam ova bidejki mnogu gi sakam...tuku deka se borea za ova mesto i za pobeda... zasluzuvame da bideme prvi i ke bideme..sigurna sum...

Добро де и да бидеме второ или трето место,сепак овој состав е многу млад и му следат златни години на чело со Фабрегас.Стрпете се малку!

Добро де и да бидеме второ или трето место,сепак овој состав е многу млад и му следат златни години на чело со Фабрегас.Стрпете се малку!
se soglasuvam so tebe.. sepak mlad tim imame, a sme edni od najdobrite... sepak toa znaci deka ima kvalitet i mozeme da uspeeme

Ајде малку оптимизам, не е се готово. Ќе направиме пресврт. Сепак и да завршиме како 2 или 3ти факт е дека Арсенал гради нов тим со млади играчи кои од година во година играат се подобро и посигурно. Така да уживајте, ќе дојде и нашето време иако мислам дека оваа сезона не ни бега барем една титула.

Ајде малку оптимизам, не е се готово. Ќе направиме пресврт. Сепак и да завршиме како 2 или 3ти факт е дека Арсенал гради нов тим со млади играчи кои од година во година играат се подобро и посигурно. Така да уживајте, ќе дојде и нашето време иако мислам дека оваа сезона не ни бега барем една титула.

се согласувам со тебе дека не ни бега барем една титула
но мора да покажеме малку оптимизам и верба во нашиве дечки сега сме во мала криза но мислам дека ке излеземе од неа баш на неделниот меч против челзи.
инаку добри вести се што немаме ниту еден нов повреден играч освен тројцата што веке се едуардо,том4е(мислам дека тој најмногу ни недостасува што и се гледа)и Диаби.значи пак ке имаме силен состав против челзи

мое мисленје е дека ке играме со овој состав

голман алмуниа
одбрана клиши туре галас сања
средина хлеб фламини фабрегас ебуе
напад адебајор ван перси

се согласувам со тебе дека не ни бега барем една титула
но мора да покажеме малку оптимизам и верба во нашиве дечки сега сме во мала криза но мислам дека ке излеземе од неа баш на неделниот меч против челзи.
инаку добри вести се што немаме ниту еден нов повреден играч освен тројцата што веке се едуардо,том4е(мислам дека тој најмногу ни недостасува што и се гледа)и Диаби.значи пак ке имаме силен состав против челзи

мое мисленје е дека ке играме со овој состав

голман алмуниа
одбрана клиши туре галас сања
средина хлеб фламини фабрегас ебуе
напад адебајор ван перси
neznam zaso ama mislam deka ke gi tepame celzi i deka liver ke gi sredi mancester mislam ke bidat dvete 2jki neznam zaso custvo imam nekoe takvo i deka nema da ima mng golovi ke bidat i dvete od 0-2 gola

neznam zaso ama mislam deka ke gi tepame celzi i deka liver ke gi sredi mancester mislam ke bidat dvete 2jki neznam zaso custvo imam nekoe takvo i deka nema da ima mng golovi ke bidat i dvete od 0-2 gola
На тоа се надеваат сите навивачи на Арсенал,но сепак не верувам дека толку добар може да биде викендов.Јас би бил задоволен и да не се промени табелата.

staki brat ti ednostavno MORAS da se nadevas deka ke bide tolku dobar viklendov :vozbud:

ej mora da gi tepame celzi ejjjjjj, ne e fer da bideme prvi cela sezona i vo posledni 10 kola da ni ja zemat titulata u pm. aj se nadevam wenger nema da go dozvoli toa!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom