Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сочувство и од мене за Едуардо :(

Не ја гледам утакмицата, ама сега ќе го побарам на видео стартот на Тејлор, па ќе искоментирам. Барем водите 1-2, светла страна, значајни 3 бода ќе бидат тоа.

ne be adebayorov e smotan epten smotan pojma nema ja neznam kako e najdobar strelec komentatorov kaza pred malku "igracite se obiduvaat da mu pomognat na adebayor da postigne go" za gref e :(

ete i penal ete i gol ajde sega da se slikame site zaedno

Леле најгнасно што може пенал во 94 мин и 2-2 (ај па и за нас да има шанса)

Леле. За во затвор е овој Тејлор. Му скрши нога ...

ЛОЛ 2-2! Од пенал. Леле бруки ...

Катастрофа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не ми се верува како можеше да направи пенал во 93 минута,Клиши.Мислам дека Венгер треба даму даде одмор,за да се стабилизира,многу натпревари одигра годинава.Што се однесува до натпреварот игравме одлично,но тоа е.Не победува секогаш подобриот!

А бе се добро за нас ама не ми е стварно јасно Клиши што правеше?

да им се мочам у смешната екипа селска! кој се бе тие бирмингем? кој се тие????? бог да чува....на ТЕЈЛОР да му фане краста ногата да не може да оде а не па фудбал да игра...а на овај мекфаден да му се реде цел ЛОНДОН НА СЕСТРА МУ!

eве и слика една,колку да потсетеме дека не може сите сељаци да ги пуштат фудбал да играт
0,,5904665,00.jpg

И со играч повеќе беа Арсенал бе, и пак го примија. Сеа молете се во Њукасл да не изгуби од Манчестер :tapp:

epa toa e fudbalot.se igra 90 min taka da.... malku i vie da osetite kako e da primite gol vo poslednite sekundi:smir:

Знам дека на крајот од натпреварот паѓа концентрацијата ама за да се изгубиш како овој Клиши потребен е посебен талент. Го оштети Арсенал, Венгер, соиграчите, и мене. Многу малерозен ден за Арсенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom