Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Фламини мисир, мисир, та и ќе си идеше едно време, ама испадна еден од клучните играчи на Венгер :)

Колку рутинирано играше Арсенал вчера.Едноставно на зафрканција ги победија Њукасл!

bravo za FLAMini

golcinjata tuka

pozZ

kakva borbenost go ima nasekade - :smir: + assistencija
cesc - alal za maliot i on assistencija i gol
ade - TOO si ja pokazuva klasata i renometo go brani na najdobriot nacin :)
a najmnogu me bendisa na tretiot gol "raduvanjeto" cesc , nikl's i ade - pa neka puknat dusmanite :pos2:
pozZ

Ај честито победа и прво место и од мене. Ќе видиме дали ќе издржите повише од 24 саата на прво место (тешко :))

Arsenal history: On this day... January 30

1932
Ray Parkin’s хет-трик и голот на Alex James ги победија дома со 4-0 на Manchester City
1937
Арсенал го победи Ман.Утд 5-0 на Highbury во FA Cup Fourth Round

2004
Шпанецот Jose Antonio Reyes пристигна од Sevilla. тој му помогна на Арсенал во освојувањето на титулата..:)

Arsenal history: On this day... January 30

1932
Ray Parkin’s хет-трик и голот на Alex James ги победија дома со 4-0 на Manchester City
1937
Арсенал го победи Ман.Утд 5-0 на Highbury во FA Cup Fourth Round

2004
Шпанецот Jose Antonio Reyes пристигна од Sevilla. тој му помогна на Арсенал во освојувањето на титулата..:)

za mn. godini neka e ...
pa i vakov " ubav" ko denes - prvi :):pos2::pos2:
pozZ

ke pokaze vremeto !

Luke Freeman:
Date of birth 22 March 1992 (1992-03-22) (age 15)

aa+Luke-Freeman.gif

mlado dijamant nebrusen - mozebi noviot Van Persie :)

pozZ

Во Арсенал ли е ? Имам гледано клипови од него, за 15 години е ѕвер.:helou:

da potpisal denovive i izigral so rezervite pod 18 - sutira so levata noga , najmlad igrac sto ima zaigrano po kupovi i cenata mislam okolu : 200 000 funti
pa so tek na vremeto ke videme sto "stoka" ke bide - jas vlozuvam nadez epten ko profil mi izgleda na RvP ... a mozebi ke bide i podobar :):smir:
:pos2:
pozZ

da potpisal denovive i izigral so rezervite pod 18 - sutira so levata noga , najmlad igrac sto ima zaigrano po kupovi i cenata mislam okolu : 200 000 funti
pa so tek na vremeto ke videme sto "stoka" ke bide - jas vlozuvam nadez epten ko profil mi izgleda na RvP ... a mozebi ke bide i podobar :):smir:
:pos2:
pozZ

Многу се радувам кога гледам млади деца како успеваат,:smir: и плус тоа левица користи, има надеж во младичот, се наежувам кога ќе прочитам некојпат 15 годишник му даде 3 гола на Касилијас.:vozbud:

Нека продолжи така.:wink:

Многу се радувам кога гледам млади деца како успеваат,:smir: и плус тоа левица користи, има надеж во младичот, се наежувам кога ќе прочитам некојпат 15 годишник му даде 3 гола на Касилијас.:vozbud:

Нека продолжи така.:wink:

pa neli vo mladite e idninata :pos2::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom