Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ej,ej....

Еееее, ова уште одамна се знаеше. А и нешо се збореше дека ќе го зимаат на позајмица една полусезона :)

mozebi i ne ni treba bas tolku mnogu - sem ko desno krilo u otsustvo na Hleb :vozbud:
ama za ucitel na "mladi4ite" ... ima sto da im kaze i ovie ako se "pametni" da ukradat!
patem dres cso broj 23 e sloboden ...

Ах бре...кога ке сватите дека со титули не се победува на натпревар..:tapp: Не оди тоа на стара слава...судијата ке рече аа тие се Светски Шампиони...за нив ке судам..и сл....Кога дечките ке излезат на терен..ке играт и кој подобро ке изигра..тој ке победи..(освенспротивната екипа даде на среќа гол :)..)
Значи не мешајте баби и жаби...ок.?
Секоја утакмица...е нешто ново...тука немат никаква вредност титули,претходни меѓусебни дуели...итн...
Има уште време...2-3 дена пред утакмицата...кажете ги вашите мислења...не се знае...на какво ниво ке играт тимовите во тој момент...може клучни играчи да се повредени..итн...
П.С:илузионер...кога ке тепаме да частиш:):):)

od mene imas ve4era + litar vino za sekoj gol :) !!!!!
seriozen SUM ...
a dali bile svetski sampion .... pffpfpfpfpfpfpfpfpf
jak k*r...
boka hahahahahahahahahah
ke videme posle godini konecno da naletaat i tie na dostoen protivnik - ke im ja skrseme glavata ....
-a tvoja zada4a od oblogot - na sekoj gol od ade-Too po eden desert
- se soglasuvas -
???????
:)
...

malku zagrevanje : )

kb_spurs2.jpg

kb_spurs1.jpg

kb_spurs3.jpg

i da se znae posle :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ima samo eden tim koj e gordosta na London -
_39893085_internal32.jpg

coverdesign.png

vidi be "to4ki" -
Не поради тоа, туку поради тоа што Кака ќе им ги скрши кичмите на тие несреќници што ќе се обидат да го вардат, и поради тоа што нема кој да ги брани атомските удари на Пирло и Сидорф и поради тоа што Инзаги сеуште дава голови во ЛШ:helou:. Неста, Каладзе, Одо, Гатузо и Амброзини лани ваљда знаеш колку игра им дадоа на К. Роналдо и на Руни, дечицава од Арсенал ќе пројдат уште полошо.
Туку ај да не се разочарувате пред време...радувајте се до натпреварот со Милан.

pirlo,kaka,sedorf i pipo :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
citiram eden drugar - :"bolnici na ovoj narod - ne FABRIKI ..."
odbrana so sredna vozrast od "39.3" godini protiv napad i polunapad od "23,4" godini
ami toj nesta nemoze dva natprevari da gi pazi ade,rvp teo Hleb
tom4e CESC ili mini(FLAM)....
gael ke gi izbudali .... oni sonuvaat za takvi fudbaleri + prof.Wenger vs
kopuk hahhahahahahah angelo- ili kako bese ti - fuck him
true champion's in all competition ....
one and only PROUD OF LONDON ....
arsenalsignyy2.png

od mene imas ve4era + litar vino za sekoj gol :) !!!!!
seriozen SUM ...
a dali bile svetski sampion .... pffpfpfpfpfpfpfpfpf
jak k*r...
boka hahahahahahahahahah
ke videme posle godini konecno da naletaat i tie na dostoen protivnik - ke im ja skrseme glavata ....
-a tvoja zada4a od oblogot - na sekoj gol od ade-Too po eden desert
- se soglasuvas -
???????
:)
...
Да бе..како не....само кажи ја адресата каде да ги пуштам слатките
П.С..еклер или тулумба сакаш?:):)

Гледам клучни играчи им недостасуваат на Тотенхем. Треба да ви биде олеснета задачата :)

ц ц ц ако има одредени женски тука не значи дека не пратат фудбал и дека не гледаат премиер лига како што е во случајов а вие што сакајте зборете си Maca_kaka од се срце си ги сака Милан и не се занесувајте! Не сте најпаметни и не сметајте дека се знаете вие, ако има женски мора одма да вреѓате ех браво бе да да заборавив вие машките сте најпаметни и се знаете ок тогаш!!!!! ова е прв пост на кој вракам така лошо немам ништо против Арсенал одличен тим се и баш ми е драго што со нив ќе играме во осминафинале нека победи подобриот!!!
но не мора некои да зборат одредени личности лошо против женските, живееме во 21 век и женските знаат многу работи и јас и Мaca_kaka гледаме фудбал не поради колку да речеме дека сме гледале туку тоа само поради љубов кон тимот за кој навиваме а вие сшо сакате мислете си машки!!!
Секаде има исклучоци па така има и фанови од сите тимови кои ги почитуваат женските кои пратат фудбал, но има и такви кои од одредени причини сметаат дека ние сме глупачи! Мене гајле ми е што вие мислите вие губите не јас т.е. општо женските
Извинете Арсенал што ова го напишав тука но се изнервирав со среќа во првенството и се надевам на добри натпревари против Милан :smir:
Јас во текстот погоре немам навредено ни едно женско туку само цитирав изјава на Илузионист за тоа дека италијанско првенство е лошо,има местење натпревари и тепачки по стадионите. Значи кој сака нека прочита погоре и ако имам навредено или цитирано некое женско кое е навивач во негативен контекст,повеќе нема никогаш да пишувам на форумов. Јас зборувам општо за навивачите(машки и ЖЕНСКИ).И едните и другите си знаат да навиваат од срце и знаат да вреѓаат исто толку добро. Така да не сакам погрешно да се разбереме. Мене навивачите на милан ме нарекоа навивач на Арсенал затоа што реков дека Арсенал игра одличен фудбал. Не е форумов за вреѓање ама изгледа они не знаат поинаку. Јас ја почитувам секоја екипа ама ако Милан е европски и светски шампион,тоа не му дава на неговите навивачи да се понашаат како од друга планета. А ако сакате да се провоцираме и вреѓаме може да се најдеме на постот за Лигата на Шампионите а не да влегуваме по други фан клубови и да се правиме паметни. Се извинувам на сите навивачи на Арсенал за одземениот простор.:salut:

ova pojke mi lici na afriknal-afrikham ama aj... imate sreka Gareth so ne igra a ova pa gjupceto berbatov ne mozam da go gleam. za totenhem sum od angliskoto ama mora da priznam so sakati igraci ko ohara dovolno ni e nereseno denes

Arsenal-Totenham 0:0 poluvreme
nekolku dobri sansi spasi Robinson
ajde ke tepame:vozbud:

i Adebajor 1:0 kakva akcija

Јас во текстот погоре немам навредено ни едно женско туку само цитирав изјава на Илузионист за тоа дека италијанско првенство е лошо,има местење натпревари и тепачки по стадионите. Значи кој сака нека прочита погоре и ако имам навредено или цитирано некое женско кое е навивач во негативен контекст,повеќе нема никогаш да пишувам на форумов. Јас зборувам општо за навивачите(машки и ЖЕНСКИ).И едните и другите си знаат да навиваат од срце и знаат да вреѓаат исто толку добро. Така да не сакам погрешно да се разбереме. Мене навивачите на милан ме нарекоа навивач на Арсенал затоа што реков дека Арсенал игра одличен фудбал. Не е форумов за вреѓање ама изгледа они не знаат поинаку. Јас ја почитувам секоја екипа ама ако Милан е европски и светски шампион,тоа не му дава на неговите навивачи да се понашаат како од друга планета. А ако сакате да се провоцираме и вреѓаме може да се најдеме на постот за Лигата на Шампионите а не да влегуваме по други фан клубови и да се правиме паметни. Се извинувам на сите навивачи на Арсенал за одземениот простор.:salut:

Да ние паднати од Марс сме навивачите на Милан! И не верувам дека некој од миланезите навредил во последниве денови некаде а тоа што ти паѓаш на провокации е друго. А ај види дали сме те направиле навивач на Арсенал баш тоа ме интересира кај, кога имаш толкав аватар и потпис за Манчестер. Тоа што си рекол дека Арсенал е одличен тим е точно и секој навиваш на Милан го има напишано тоа баш примети, тешка утакмица ке биде од кој едните ке се радуваат а другите ке тагуваат но таков е фудбалот.

Аааауууу браво ееејјјј!!! ... Ѕверови! :)

Тотенхем имаа можност да победат, ама не ја искористија, и дојде казната. Браво и за Бендтнер ... одличен скок и одличен гол со глава!

:bravo:

Шампионот по ваква игра се познава...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom