Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се согласувам со тебе може да си оди.Арсенал ако не пропадна откога си замина Анри,сигурно нема да пропадне со заминувњето на Фламини.Исто така мислам дека треба да си оди и Жилберто Силва.Старецот не се вклопува во играта на Арсеналpa spored mediumite izgleda deka malku mu bile parite 35.000 funti nedelno pa Juve mu ponudile poveke pa ke se mesti,vo sekoj slucaj moe mislenje e deka ne treba da se kreva panika okolu eventualnoto zaminuvanje na flameni poso go imame Diarra i Denilson pa nema da bide golema zaguba za nas a dokolku dojde do toj transfer Matju ke bide isti slucaj ko Tiago
Абе и ја така си викав кога Милан се падна со Баерн претходната година,ама Милан потоа ја освоија титулата.Мислам дека не треба да се потценуваат старците иако сме фаворитКај може Милан со Арсенал? Не може да се спореди во овој момент, апсолутни фаворити сте според мене.
Лошо е тоа што играат анти-фудбал.Само Кака отскокнува.И само 2 натпревари се,се може да биде.Зависи и од повреди и слично.Ќе зборуваме тогаш,сега може само да нагаѓаме.:salut:Абе и ја така си викав кога Милан се падна со Баерн претходната година,ама Милан потоа ја освоија титулата.Мислам дека не треба да се потценуваат старците иако сме фаворит
Лошо е тоа што играат анти-фудбал.Само Кака отскокнува.И само 2 натпревари се,се може да биде.Зависи и од повреди и слично.Ќе зборуваме тогаш,сега може само да нагаѓаме.:salut:
Aрсенал игра со Милан....во осмина-финале од Лигата на Шампиноните.. ах..тежок ке биде натпреварот..ама мислам дека маладата крв...ке ги победи на старците..(поискусните де)....одиме на победа..ајдЕ!
Бај д вај.....Арсенал-Тотнехем 2-0...!
Кај може Милан со Арсенал? Не може да се спореди во овој момент, апсолутни фаворити сте според мене.
ufff milan... koj bi igrale denojve bi gi tepale sigurno ama za 2-3 meseci moze da ima povredeni moze da padne formata i da bide loso pa i pojke iskustvo imaa ama mnogu ce bide vazno doma da ne primime gol pa ke viime se nadevam na pobeda
Абе и ја така си викав кога Милан се падна со Баерн претходната година,ама Милан потоа ја освоија титулата.Мислам дека не треба да се потценуваат старците иако сме фаворит
vaka toa ide vaka nekako Umetnosta vs Iskustvoto , Mladosta vs Starosta gi posakuvav samo Milan ili Barcelona da ni se padnaat mislam deka ni se padna tim po merka,poveke bi se plashel da ni se padnese tim kako Lion a od milan raka na srce nemam strav ke go jadaat ne samo na Emiraty tuku i na San Siro