Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ѕверови! Секоја чест. Росицки змај!!!

честито победа, сосема заслужено

Браво .

Шо праи овој Венгер бе мене да ме земе во тим ке напрај ѕвезда играч.Кај ги наоѓа овие бе .лом се сите .Бравос

Што е најинтересно ГАЛАС им даде гол ...:pos:

=-

abe strasno izagraa momcive ali flamini a i almunija pa pa pa nemam zborovi
pogotovo flamini go izora terenot

Toa bese use eden prekrasen mec,ubav den bese toa use poubav football na a1.Golemi pofalbi za arsenal site ama totalno site bea na nivo i igraa zverski chelsea bese totalno nadigran razrushen i na momenti ne znae kade se naogat nemamm zborovi toa e neopishlivo so zborovi ovaa sepak samo se dozivuvaa!!!! Pozdrav gunneri kade i da ste!!

Бравос!!!

Браво, останавте лидери во Премиер лигата во тежок меч против Челзи, честитки за победата.

Алмунија-Браво....докажа дека треба да биде прв голман..и заслужено е во првиот состав..оценка-8
Сања-Добро одигра...имаше мали киксови...добар и во офанзива...оценка-7
Клиши-Ѕвер...не му даде на Филипс..да дише....аа и добро одигра и во напад...оцекна-8
Туре-Супер одигра..борбено...кај него ако топка помине човек не мине:):) оценка-7.5
Галас-Заслужно е капитен..на овој тим...се гледа дека е победник во душа...одлично изигра.....браво за голот..оценка-8
Ебуе-Пред се....брзина..борбеност....тоа го красеше на овој натпревар...само фалеа..неговите препознатливи центаршутеви...но задоволително одигра...да не надеваме дека не е сериозна повредата
оценка-7
Фламини-Според мене Играч на Натпреварот.Неверојатно..после повредата..ваков натправар да изиграш...немам зборови...колку ли само километри истрча...оценка-9
Фабергас-Солидно издание на еден од повратниците во тимот после повредата..на моменти се осекаше замор...но одлични пасови...добра контрола на топката..важен беше неговиот придонес за тимот..итн...
оценка-7.5
Хлеб-....Одлично издание..ако се знае.....дека беше повреден....имал и подобри издание...но да повторам..се врати од повреда...значи сум задоволен од неговата игра...добро одигра во напад...а можеше малце подобро во дефанзива...оценка-7
Росицки-Добар..натпревар....солидно одигра...изигра на високо ниво....нека продолжи така..:)..оценка-7.5
Адебајор-Добар натпревар одигра....борбено...кога влезе Перси..имаше повеке простор...и постигна гол..но му го поништија поради ситен фаул...иако јас мислам..дека беше регуларно...и другиот туркаше..:) оценка-7
Замени:
РвП-влезе на повредениот Ебуе..и избувна....како оган...брз..борен...желен за гол..одлична игра..оценка-7
Жилберто-Го замени изморениот Хлеб...некако изгубено ми изгледаше...направи непотребен фаул врз Микел...се гледа нека не се вклопува во оваа игра на Арсенал..оценка-5.5
Бентнер-Влезе на Адебајор...тактичка замена...не можеше да се истакне:)..но направи добро со тоа што..го задржуваше времето..оценка-6.5
Тоа е од мене..може некој ке се согласи може не....ама мислам дека бев реален..!
АРСЕНАЛ ЗАКОН!!
Поздрав Гунерс!!

Ај честито победа, глеам не се давате така лесно. :) Ќе биде мртва трка за титулата, а?

Алмунија-Браво....
..... АРСЕНАЛ ЗАКОН!!
Поздрав Гунерс!!

go skrativ tekstot :)

generalno sum soglasen so tebe - te pozdravuvam za trudot :) ama znam deka ti e i ZADOVOLSTVO :) :vozbud:

pozZ do site so crveni srca - bez razlika na boja na koza,vera ili pol ili i kakva diskriminaciska neramnoteza !!!!
pozdrav gunners !!!!!

Галас уште еднаш покажа зошто е капитен на тимот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom