Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
во моментов, во светов, нема тим што игра повозбудлив и подобар фудбал од Арсенал. тоа е факт. газат се пред себе, со срце играат. браво за момците.

честито победа, заслужено. ја гледав утакмицата и вредеше богами

нека е честито!
пс. од дамна нишо опширно не сум пишал...ама ќе биде! :)

-=

Роситцки останува во Арсенал Играчот од средниот ред на Арсенал, Томаш Роситцки, нема да се пресели во редовите на Интер, според неговиот агент.

Чешкиот интернационалец вчера беше поврзуван со трансфер во Интер, но неговиот агент денес го демантираше тоа. Тој објасни дека Интер се обиделе да дојдат до услугите на неговиот клиент во 2005 а исто така и лани кога тој замина од Борусија Дортмунд во Арсенал.
Но сега Роситцки нема намера да го напушти Северен Лондон.
“Ја отфрламе таа опција.” – рече Пашка. “Интер беше заинтересиран за Томаш пред две години а истото се случи и лани кога реши да ја напушти Германија.”
“Да направи трансфер во Јануари? Мислам дека тоа не е точно.” – заврши тој.

loll, super, igrav singl za 1000den. reading:ARSENAL 2-2, gledam do 30 min ne davaat gol, i go svitkav livceto, ama u 44 gledam gol, ripam od sreka, i taka ARSENAL samo napred

еее дечурланава растураат во Англиско ... ЗВЕРОВИ

Леман се враќа во Германија?

Голманот на Арсенал, Јенс Леман најави можност во зимскиот преоден рок да го напушти клубот и да се пресели во некој од германските прволигаши.
71CB73524AD5B24ABFA67298978CE029.jpg

Основната причина поради која Леман размислува да направи ваков потег е губењето на местото во стартната постава на Арсенал, а со тоа ја намалува шансата да се најде меѓу стартните единаесет во репрезентацијата на Германија на Евро 2008.

"Некој од клубовите во Бундес лигата ми е првата опција. Сакам да бранам и ако нема место во некој од прволигашките клубови зошто да не застанам на голот на некој член на втората лига", изјави Леман.

Во моментов тој е втор избор на менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер бидејќи предност има шпанскиот интернационалец Алмунија.

-=

Арсенал и Тотенхем во битка за Робињо Арсенал и Тотенхем се заинтересирани за Асот на Реал

Двата Лондонски тима имаат подготвено понуди за јануарскиот преоден рок кои ќе му бидат доставени на Реал. Спортскиот директор на Реал Мадрид, Предраг Мијатович, е нестрплив да се ослободи од Робињо, кој на неколку наврати покажал недисциплина и контраверзно однесување надвор од фудбалските терени.
Како и да е, формата во која игра Бразилецот, се очекува да ги разубеди челниците на Реал, и да ги оневозможи Спарси и Топџиите да дојдат до него.

ej interesna novina Beckham ke trenira so arsenal dodeka trae pauzata vo MLS taka da Beckham se podgotvuva so najdobrite negova zelba bilo da trenira so najdobrite (ARSENAL) saka da e pod palkata na najdobriot strateg ... ne e nisto cudno i Beckham da saka da si ja zavrshi karierata vo arsenal ako zememe vo predvid vo kakvi prijatelski odnosi se Mr Wenger i Beckham mozda ke bide nekoj senzacionalen transfer, sekako ako se desi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom