Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Lele..so 3 sostav..partali pravime..(sheffield botski tim)....no sea treba koncentracija..za natprevarot..vo sabota vo 13:45..ako ne se lazam....so Man USA*..:D....neka se odmorat dobro...i so polni baterii..po 3te..boda!!!

лелелеле... едвај чекам да дојде сабота... ке се евакуирам дома и сите ке ги експидирам ... ке седнам и се надевам овој пат нема да качам температура заради нерешен резултат туку заради среќа и победа...АРСЕНАЛ

лелелеле... едвај чекам да дојде сабота... ке се евакуирам дома и сите ке ги експидирам ... ке седнам и се надевам овој пат нема да качам температура заради нерешен резултат туку заради среќа и победа...АРСЕНАЛ
i sakam da ti dadam eden moj recept za gledanje ARSENAL zemi si crveno vino i zatemneta prostorija .....Poso ako footballot se ucese vo fak :vozbud: ARSENAL ke bese predmet za magistratura

-=

odlicna pobeda 3:0 odlicno igraa deckite . konecno i Eduardo pocna da dava golovi

siguren sum deka deckoto ke se adaptira naskoro i ke bide fit za EPL.. go zasluzuva Eduardo toa!!!

Абе он дава али не добива шанса, мислам дека пак нема да игра со Манчестер...не би ризикувал Венгер. Мислам дека ке иде иста тактика ко со Ливерпул.

Eduardo даде 2 гола ...

Следни се Манчестер Јунајтед, таму ќе биде весело :)

=-

ako moze nekoj da go postira 1 gol. ja gledav utekmicata no ne uspeav da stignam navreme da ja gledam od pocetok i ne go vidov prviot gol a mi kazaa deka bil mnogu ubav

i samo da dodadam deka Eduardo e ludak na dozd a Denilson e noviot CESK!!

bravo uste eden "dusman" na kolena!!!!!!
odli4no!

Fergi rekol deka nema da igraat zatvoreno.

Ocekuvajte petarda :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom