Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mngou se jaki godinava nema koj da gi zapre.. ocekuvam pobeda protiv MAN UTD najmalku 3-1 :baeh:

Нема да се браниме во Лондон
Сер Алекс Фергусон изјави дека со нетрпение го очекува големото дерби меѓу Арсенал и Манчестер Јунајтед, на кое неговите фудбалери ќе се обидат да ги минат "топчиите" на првото место на табелата.

"Мислам дека ова дерби доаѓа во вистински момент за нас. Се наоѓаме во одлична форма, лесно даваме голови и подготвени сме за предизвикот. Иако сме свесни за силата на навалната линија на Арсенал, можам да кажам дека нема да се браниме. Наша цел е да ги освоиме трите бода во Лондон и сигурно нема да играме на реми", изјави Ферги.

Менаџерот на "Црвените ѓаволи" упати и низа комплименти на адреса на саботните ривали.

"Арсенал имаше неверојатен старт на сезоната, но ова е само почеток. Јасно ни е дека ние сме тимот што го брка првото место во моментов, но Арсенал има неколку млади фудбалери во првиот тим што не се навикнати да бидат лидери долго време. Секако, Арсен Венгер знае да го извлече максимумот од своите играчи и затоа знам дека нема да ни биде нималку лесно в сабота", заврши Фергусон. ha ha fergi star :drk: ke zazalis sto si menager na Manchester usa...

Arsenal ke pobedi!!!Decata se u forma i nishto ne moze da gi zapre...Duplo se pojaki od lani i sega mi e jasno deka Henry samo ja kochese igrata na Arsenal...

znaci Sabota 13-45 min A1tV Emiraty sudija ke bide Howard Webb...

eve so veli tredicijata za poslednite pet natprevari pomegu Arsenal i Manchester Usa :

PL, 21-01-07Arsenal 2-1 Man Utd PL, 17-09-06Man Utd 0-1 Arsenal PL, 09-04-06Man Utd 2-0 Arsenal PL, 03-01-06Arsenal 0-0 Man Utd FAC, 21-05-05Arsenal 0-0 Man Utd**

tradicijata e na strana na arsenal vo poslednite 5 dueli zosto da ne pobedime i utre toa e toa decki da im posakame na nasite UBAV NATPREVAR DA POKAZAT JAKA IGRA DA IMAAT SREKA I SE RAZBIRA GOLEMA REALIZACIJA!!

POZDRAV GUNNERI KADE I DA STE!!

Претседателот на ФИФА, Сеп Блатер реагираше на изјавата на Арсен Венгер околу идејата на првиот човек на фудбалската организација за лимитирање на бројот на странските фудбалери во клубовите.
"Ако имате екипи кои играат во лига каква што онаа во Англија, а немате ниту еден домашен фудбалер во стартните единаесет тогаш нешто не е како што треба. Како тргнало еден некој ќе рече не ни треба репрезентација и тогаш ќе бидете принудени да навивате за тимот на Арсен Венгер", изјави Блатер.
Со ова практично се продолжи дебатата околу идејата на Блатер за лимитирање на бројот на странците во клубовите.
Идејата предизвика мешани емоции, некои со радост ја прифаќаат, а некои како менаџерот на Арсенал, Венгер веднаш ја пречека на нож.
AFC36591B8C4204881B11131EB6A6B75.jpg
http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=7F9256113534A240B75C106D1BA307FC

да да секако... како и да е арсенал се најјака екипа моментално... никој не може да ги запре... утре очекувам голема победа... а вечерва очекувам дека нема да можам да спиам од возбуда... СО СРЕЌА АРСЕНАЛ...

Lele kolku sum vozbuden...ajde ajde ARSENAL!!!...site sme so tebe...ja so moite drugari...kaj mene se sobirame i ke ja gledame utakmiciata...se razbira site fanovi na Arsenal..!!!......lele MORA da Pobedime!!:D.
Ke izgorat "gavolite" vo pekolot na Emiraty!!:vozbud:

ARSENAL RULZZZ!!!!! GO!!! GO!!! GO!!!

а бе ај да ти ебам и ѓаволската среќа
АРСЕНАЛ подобар ама несреќно прими гол

губат али ќе ја свртат,конечен резултат 3-2

Арсенал е најбољи, Арсенал е подобар денес, Арсенал ќе биде шампион и Арсенал денес ќе победи :)

Llolll, ebate srekata na Mancester, ako Arsenal izgubi (a se nadevam deka nema), Man.utd, ke pobedat na sreka,,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom