Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сабер сто ти е тебе бе Ван дер варт или рибери сто ке ти е бе такви играчи не играат ДМ бе ... Цана или Мело .... не ван дер варт да ми кажуваш....:baeh::baeh::vozbud::vozbud::vozbud:
Ej izvini ako te navrediv:):):)
Zboram opsto za zasiluvanja, a ne za DM. Sto ke ni e taa pozicija :):)

сто ке ти е рибери или ван дер варт кај ке го ставиш кого ке извадиш ???? насри,фабрегас,аршавин,рвп?? кој
а дм немаме да краде топки да ни ги враќа у игра....како сто ке ни е ..... кој ке зима топки денилсон?
хахах

сто ке ти е рибери или ван дер варт кај ке го ставиш кого ке извадиш ???? насри,фабрегас,аршавин,рвп?? кој
а дм немаме да краде топки да ни ги враќа у игра....како сто ке ни е ..... кој ке зима топки денилсон?
хахах
Nasri ke go sutnam normalno, a sto mu fali na Denilson

lookalikes-roger-federer-and-arsenals-new-third-kit
гледате федерер со каков дрес победил у финалето

Nasri ke go sutnam normalno, a sto mu fali na Denilson
Ок браво за тебе не мислам да се карам....тука сум да давал мислења и да читам со мислат другите а не да се замарам со некој што навива колку да се каже и некој што нема врска од фудбал:vozbud:

А ван дер варт и рибери у арсенал можеш да ги видиш само на игра ... на друго место тешко ..... ти си едини у свет што мисли дека на арсенал му требаат крила...али нема везе тоа е твој став....:nesvest:

Dobro de samo si kazuvam mislenje i ne tukun provociraj poso ako izbuvnam ke lapneme i dvajcata ban:):)

Сликите од Дуду и Росицки изгледаат Најбољее:vozbud:
ии гледам нешто сте се разбореле , нов фан , епа добредојде :smir:
Али сепак , не смее Насри да се извади од тимот , и секако ... мора да дојде барем еден од Мело , Цана и ФлаМАНИ ... но најдобро би било ако се врати овој со париве ради другиот дел од понудата или пак Цана ради цената кога изнесува само 6 милиони , но Мело е исто перфектна солуција само што треба и Ебуе да го изгубиме што мрзам :toe:

Тоа е мој став алек...али ни мело не е лош и тој знае да ринта + е што има и техника нвм кој ке дојде вазно е да се најде добар ДМ дали мело или цана исто е....со цана имаме повеке во дефанзива а со мело имаме и дефанзива и + ованзива...Мело е најблиску....ке виде наш за некој ден...тоа е добра вест....се надевам ви се свиѓаат моите ставови....

Али треба да се знае дека као го купиме Мело ништо од напаѓач....ке нема пари откупната клаузула венгер ке ја плати 20 милиони + ебуе....:helou:

Вака.... значи супер е ако Мело дојде... али сепак тоа ми е за мене 3та опција ако не биднат првите 2 тогаш нека дојде , нема да иаме кеш за шпиц купување но не е битно , ќе го осигураме важно најпроблематичниот играч во минатата сезона ... ДМ...
хаха... Федерер ни го краде дизајнот:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom