Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се поблису сме до Јаја Туре

"It’s true that it would be great to play for a big club with my brother. That would be fantastic but you never know," Yaya has been quoted as saying.

Добро е што почна да дава вакви изјави, со знак дека МОЖЕБИ ќе се случи и тоа.

Former Arsenal Striker Alan Smith: Gunners Don't Need Big Signings

Нормално. Тоа го знае и Венгер, а и ние сме свесни за тоа. Во нападот може да се приушти од 20 до 30 милиони за некој врхунски стрелец како замена за Адебајор и кој одлично ќе му дојде како партнер на Ван Перси.
Во средината Јаја, и ништо повеќе не ни треба.

И Вермаелен у одбрана или Лескот.... сепак и одбраната ни е потребна да се засили...и никако Ебуе да замине....а многу ме радува ангажманот за повторно да се доведе Јаја во Арсенал. Многу добар играч и супер игра и Дм а и ЦБ така да... покрива 2 позициии:helou:

Се поблису сме до Јаја Туре

"It’s true that it would be great to play for a big club with y brother. That would be fantastic but you never know," Yaya has been quoted as saying.

Добро е што почна да дава вакви изјави, со знак дека МОЖЕБИ ќе се случи и тоа.

Former Arsenal Striker Alan Smith: Gunners Don't Need Big Signings

Нормално. Тоа го знае и Венгер, а и ние сме свесни за тоа. Во нападот може да се приушти од 20 до 30 милиони за некој врхунски стрелец како замена за Адебајор и кој одлично ќе му дојде како партнер на Ван Перси.
Во средината Јаја, и ништо повеќе не ни треба.

Јаја Туре ќе остане во Барселона и следната година сигурно. Е сеа и доколку сака да се пресели во Арсенал зарем цена од 13 милиони евра би ја натерала Барселона да се откаже од еден од најдобрите деструктивци во средината??? Испод 20 милиони Барселона нема ни да помисли да ја разгледа таа понуда. Знам дека Венгер е одличен ценкар но.....

Јаја Туре ќе остане во Барселона и следната година сигурно. Е сеа и доколку сака да се пресели во Арсенал зарем цена од 13 милиони евра би ја натерала Барселона да се откаже од еден од најдобрите деструктивци во средината??? Испод 20 милиони Барселона нема ни да помисли да ја разгледа таа понуда. Знам дека Венгер е одличен ценкар но.....
Добро, очекувано беше ова.

Сите знаеме дека сакате да се праите агенти на секој играч, али јебига...
Туре на неколку пати изјавено дека нее задоволен од неговата плата. Друго е тоа што има брат кој игра во Арсенал, и тоа може доста да помогне.
Добро е што дава вакви изјави, како е одлично да се игра во голем клуб со брат.

Сето ова е само шпекулација од Гол.ком, и јас само реков ако се оствари ова во средината ништо повеќе не ни треба.

За парите ќе се снајде Венгер некако, до 15 би било прифатлива опција.

Добро, очекувано беше ова.

Сите знаеме дека сакате да се праите агенти на секој играч, али јебига...
Туре на неколку пати изјавено дека нее задоволен од неговата плата. Друго е тоа што има брат кој игра во Арсенал, и тоа може доста да помогне.
Добро е што дава вакви изјави, како е одлично да се игра во голем клуб со брат.

Сето ова е само шпекулација од Гол.ком, и јас само реков ако се оствари ова во средината ништо повеќе не ни треба.

За парите ќе се снајде Венгер некако, до 15 би било прифатлива опција.

Значи никој не се прави агент тука, само ти кажувам реално кога би гледале како би било. Е сеа еве ти ја целосната изјава од Sky sports:

Yaya Toure has revealed he previously considered joining Arsenal but is happy at Barcelona and would welcome the arrival of his brother Kolo at Camp Nou.
The Ivorian claimed in September that Gunners boss Arsene Wenger tried to persuade him to sign at Emirates Stadium last summer.
But Yaya Toure has since consistently voiced his commitment to the Spanish giants, despite admitting he was tempted by a move to the Premier League in the past.
He told sport-ivoire: "There was a time when my objectives were to join Arsenal Football Club, however now I want to progress at Barcelona.
"Barcelona are the best team and the manager now trusts me 100 per cent."
He said: "Kolo had a tough season, it was at certain times complicated for him. But he is a very intelligent guy and he prefers to face problems instead of running from them.
"We have the same fighting spirit. My brother would fit well in Barcelona, he is a quality defender. Maybe one day we will play in the same team, who knows?"

:toe: Ќе видиме... од трачевите на Гол.Ком ми е преку глава...нека се реши све па ќе збориме.... јас сакам да дојде Јаја како и секој Арсеналов навивач а секој каталонец...сака да остане во Барса...многу јасно е тоа... така да , ај да не почнуваме за Џабе расправии... што биде нека биде :helou:

Ако нешто е потребно во Арсенал, тоа е подобра одбрана. Незнам што е со коментариве, еден напаѓач и еден Јаја, доволно е. Една од најголемите причини, зошто Арсенал имаше ваква сезона, е одбраната.

И покрај доминацијата на англиските тимови на европската сцена во последните неколку години, нивните долгови сепак се трупаат, па така Daily Telegraph објавува дека вкупниот долг изнесува повеќе од три милијарди фунти.

Повикувајќи се на истражувањата од компанијата Deloitte, англискиот весник кажува дека најзадолжен е тимот на рускиот тајкун Роман Абрамович, Челзи, кој е 711 милиони фунти во минус, додека Манчестер Јунајтед во сопственост на амриканското семејство Глејзер е во 649 милиони фунти долг.

Останатите два тимови од англиската четворка се со исто така големи долгови, но со помали суми, па така Ливерпул должи 300 милиони фунти, додека Арсенал должи 318 милиони.

Некои работи не ги сфакам....Како можи ние да не борчиме,а да не купуваме многу...Видете го Јунајтед, а сепак секогаш троши по 100,000,000 фунти за засилувања...:pos2::pos2::pos2:

Ако нешто е потребно во Арсенал, тоа е подобра одбрана. Незнам што е со коментариве, еден напаѓач и еден Јаја, доволно е. Една од најголемите причини, зошто Арсенал имаше ваква сезона, е одбраната.

За одбраната веќе е ангажиран Адамс, бара.... а се надевам дека нема Вермаелен да го пропушти ... ќе го земеме... е тек потоа со еден ваков одбранбен играч ќе може да се фокусираме на средината . А Аде останува , пишува и на Еуроспорт каде што исто така освен за Џеко пишуваше дека Арсенал биле заинтересирани и за Олоф Мелберг но незнам колку би сакале да дојде тој играч зашто е сепак доста стар но и искусен ама сепак немаше некоја посебна сезона ама не беше лош ... многу добри утакмици имаше...но сепак не е со годините за во Арсенал така да тоа би го сметал за ужасен потег на Венгер и Адамс ако го напраат :toe::helou:

Вчера го слушав Анри на ХРТ2 во магазинот за ЛШ...и ако некој знае одлично англиски ке сфатеше дека Јаја не е задоволен од Барселона, и дека негова преселба ке дојди одлично...Точната цена е околу 18,000,000 но се очекува Венгер да ја донесе до 16,000,000...Пеп има на располагање уште неколку такви на негово место...и нема да биде преголема загуба за него, а за нас ке биде одлична добивка...Во однос на трансферите мегу Барса и Арсенал секогаш имало пријателски аспект и можеби конечно еднаш ке ни дат еден играч....Од кај нас во последниве години за во Барса заминја...Овермарс, Ван Бронхортс, Силвињо, Хлеб, Анри....и уште некој кој не ми текнува...

Вчера го слушав Анри на ХРТ2 во магазинот за ЛШ...и ако некој знае одлично англиски ке сфатеше дека Јаја не е задоволен од Барселона, и дека негова преселба ке дојди одлично...Точната цена е околу 18,000,000 но се очекува Венгер да ја донесе до 16,000,000...Пеп има на располагање уште неколку такви на негово место...и нема да биде преголема загуба за него, а за нас ке биде одлична добивка...Во однос на трансферите мегу Барса и Арсенал секогаш имало пријателски аспект и можеби конечно еднаш ке ни дат еден играч....Од кај нас во последниве години за во Барса заминја...Овермарс, Ван Бронхортс, Силвињо, Хлеб, Анри....и уште некој кој не ми текнува...

Ми се свиѓа све од овој пост :pipi: :vozbud::vozbud:
Колку би сакал ова све да се исполни ... и бран...најбитниот патник од Барселона кај нас... го заборави.... ФАБРЕГАС :smir:

Ми се свиѓа све од овој пост :pipi: :vozbud::vozbud:
Колку би сакал ова све да се исполни ... и бран...најбитниот патник од Барселона кај нас... го заборави.... ФАБРЕГАС :smir:

Да да .....го заборајв...:pos2::pos2::pos2:

Од кај нас во последниве години за во Барса заминја...Овермарс, Ван Бронхортс, Силвињо, Хлеб, Анри....и уште некој кој не ми текнува...

Пети , Емануел Пети :)

http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_5363983,00.html
:helou:
Значи на секој час се менуваат работите.
Истата песна ке биде како лани.:pipi:

Прееска го пишав ова... на Еуроспорт јас го видов истото :helou:
Епа решено е... што да кажам.... Аде е наш играч и следната сезона:helou:
Само сега да се фокусираме на трансверите останува ... за ангажман на одбранбен и среден барем по еден играч а потоа и за друго ќе гледаме:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom