Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
39% Possession 61%
10 Shots 14
0 Shots on target 4
3 Saves 0
2 Corners 6
15 Fouls 13
4 Offsides 0
0 Yellow cards 5
0 Red cards 0
21 Tackles 27
255 Accurate passes 454
60 Bad passes 62

Според ова заслужија момците да победат. Но доколку имаше поголемо значање овој меч сигурен сум дека ќе притиснаа повеќе во последните дваесетина минути и од игра немаше да бидат повлечени Насри и Аршавин. Се гледа дека друг Арсенал игра кога нема притисок. Денилсон, Диаби и Сонг се други фудбалери кога нема притисок врз нив. Ваква игра да имавме цела сезона сигурен сум дека ќе освоивме трофеј.

Се глада дека Туре неможе да игра со Силвестер и Џуру во одбраната. Со Сонг пружија одлична партија. 4-3-2-1 формацијата делува одлично, но немаше помош за Ван Перси. Тој не е класичен напаѓач па така тој за следната сезона би си продолжил со полушпиц улогата а фудбалерот кој ќе дојде место Адебајор треба да постигунува гол од секоја позиција и да ги користи топките од Фабрегас, Насри и Аршавин.

И што е најважно Евра беше нападнат од „децата“ Ван Перси, Фабрегас и Насри. Изгледа тоа биле инструкциите на Венгер за време на полувремето - да се излезе во второто и да се демолира „големиот маж“ Евра. :vozbud:

Гледам сте го обновиле интересот за Дефур.
Тука

Одличен играч е, 21 година има...

Гледам сте го обновиле интересот за Дефур.
Тука

Одличен играч е, 21 година има...

Чим Венгер има намера за 21 годишен играч да одвои 10 милиона...сигурно ќе биде тоа со цел и ќе вреди.... ајде нека дојде дечково...ии гледам дека игра позиција на Фабрегас... хмм....
:helou:
и точно така... ќе има пари и ќе има играчи купување...многу ќе се засили тимов ова лето:smir: Верувам...:duel:

Мене ништо не ми значи тоа дека овој играч ке дојди...Нас ни треба ѕвезда....и некој искусен да дојди...а некој од овие...пак по 20 години...ги имаме нив...еден куп во својот состав...Ако сакаме титула ке ни треба некој од 25-26-27 години...и тоа добар играч...

Еве малку податоци за нашиот позајмен играч во ВБА... Џej Симпсон....

League------------FA Cup--------Carling Cup---------Europe-------Total
Apps---Goals---Apps---Goals Apps Goals Apps Goals Apps Goals
12-------1------4--------1------0--------0-------0------0-----16--------2
и исто така да не заборавиме дека на уште 3 натпревари во купот за Арсенал постигна исто така 2 погодока и за нас.... :vozbud:
Иако не добива многу шанса...мислам дека има сепак една добра сезона....според играта а реализацијата не би кажал баш....
и секако добро е што немаше ни еден црвен ниту пак жолт картон цела сезона во ВестБромбвич Албион :helou::helou:

E ajde kupi zvezda ti sea ...:toe:

Добро као може да веруете на Гол шо кажале кога истото нешто го ДЕМАНТИРА на Арсенал.ком Венгер и кажува дека имаат пари и ќе се купуваат играчи...:toe: Секад да се глеало на лошата страна:nenene:

Wenger ‘watching’ Newcastle’s Bassong
Интересите на Венгер посочени кој Басонг...хммм...колку ќе е тој потребен? Сами ќе може да си одлучиме тоа....
Иако Ширер пробува да го зачува иако испаѓаат....секако го смета Басонг за еден од најдобрите негови играчи и не дозволува негово заминување од Њукас...но сепак поради овие сите проблеми на Њукас....незнам со кои сили ќе успее Ширер да го зачува Басонг:smir:

Young gunners secure Academy League title
Епа нека им е честита и втората титула на младиве.... и најбитното е што...е освоена против мрсните Тотенхем....ете им гоо...
1-0 победата против нив била доволна за победа и освојување на титулата во академската лига....а исто така и Ајлинг добил црвен картон...значи сме играле некој период од мечот без еден од централните одбранбени играчи....
еве го составот :
Szczesny
Eastmond - Bartley - Ayling - Cruise
Lansbury - Coquelin - Frimpong - Thomas
Murphy - Sunu

и уште нешто....што не ми се баш свиѓа....
Silvestre linked with Sakho swap deal
Сакам да си замине Силвестре...ама во замена за ваков играч?
Мислам дека не е доволно добар за Арсенал...иако за Песеже е супер....и се надевам ќе има одлична кариера но сега ни требаат нели искусни? а овој е само 19 години ко што знам сега во моментов:toe:

и уште нешто....што не ми се баш свиѓа....
Silvestre linked with Sakho swap deal
Сакам да си замине Силвестре...ама во замена за ваков играч?
Мислам дека не е доволно добар за Арсенал...иако за Песеже е супер....и се надевам ќе има одлична кариера но сега ни требаат нели искусни? а овој е само 19 години ко што знам сега во моментов:toe:
Да ама две сезони незаменлив во ПСЖ а некои утакмици дури беше и КАПИТЕН на тимот 19 години а? незнаеш како играше со лион во гости еј не поминаа бензема и компанија уфф да е таков да дојде во Милан овој стварно ќе биде добар дефанзивец!

аах ама брат не се разбирамее... ти збориш за вкупно погодоци...а ние за моментално сезонава збориме...:helou:
затоа... малку се смешавме :)
нема везе...важно да се дружиме :pos2:
Со среќа дечкииии:smir:

:pos2::pos2:
Добро се извинувам и се повлекувам само сакав да се вклучам во дебатата!:toe:

Да ама две сезони незаменлив во ПСЖ а некои утакмици дури беше и КАПИТЕН на тимот 19 години а? незнаеш како играше со лион во гости еј не поминаа бензема и компанија уфф да е таков да дојде во Милан овој стварно ќе биде добар дефанзивец!

Никаде не кажав дека не е добар играч...солидно игра...знам ... дури веќе е и ИМЕ во фудбалот со само 19 години....ама незнам колку на Арсенал би му требал уште еден ... 19 годишен.... ама секако ако се купи еден искусен дефанзивен средишен играч...овој може како добра солуција за 3т играч во таа средина...како замена да се земе....:smir:

и superstarpizza ... слободно приклучи се на дебатата....јас не ти кажав ништо лошо...само кажав дека има оваа сезона повеќе....и дека не баш се разбравме во сето тоа :helou:

Сако е млад, има 19 години така да таа опција нека си ја брише Венгер. Оваа година е редно да се тргне по искуство, кое ќе дава резутати, и за кое ќе вреди да се даде пари.

Млади и надежни ги имаме колку сакаш, еве ги најдобри се во младинската лига на Англија. Мислам дека станале шампиони сред Вар Харт Лејн. Секоја им чест, па нека продолжат у исто темпо.

пс. Adebayor on his way to Milan?

:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom