Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Џуру го немаме. Затоа Сонг е во дефанзива,а Денилсон стартер. И пак Марадона(Дијаби) е во тимот. Да ви кажам право не ми се свиѓа баш составот, али можеби Венгер прави генерална проба за некои од играчите, па да одлучи за нивната иднина понатаму.
Адебајор според ова дефинитивно ќе си оди ллетово!

Ке видиме што ке изјави Венгер за Аде после натпреварот.Ако не се работи за повреда,значи ке имаме ново дуо во нападот,Бентнер-РвП.:pos2:

Нишо на И-Беј седи Аде чека колку ќе даат за да го купат:pos2:
не не без заебанција...можно е да игра Аде...иако разни состави се пратени низ јавноста...само за 5 мин ќедознаеме кој ќе биде во тим а кој на клупа и кој никаде :smir:
:duel::duel: Манчестер...Тушеј:duel: Мора да се реализира денес

ајде ако испаднат Њукасал имаме шанси да се омрсиме со некои солиден играч за мали пари одлично би ни дошле Стивен Тејлор,Гутиерес и Мартинс

п.с.лелел ноа Џеко кои ѕвер е на секоја утакмица постигнува гол одлично би ни дошол и тиа

Незнам до кога ќе играме со ова формација 4-5-1 и ќе се мачиме да постигнеме гол... за играта нема да коментирам многу, општо познато изигравме добро ама реализација нула. Кога игравме со 2 шпица (4-4-2) постигнувавме по миниум 2 гола на натпревар, сега со оваа формација ништо... се мачиме да постигнеме барем 1 гол, до кај ќе тера Венгер со оваа АНТИАрсенал формација незнам...

пс. Ван Перси нека потренира малку повеќе слободни удари :tapp::tapp:

ајде ако испаднат Њукасал имаме шанси да се омрсиме со некои солиден играч за мали пари одлично би ни дошле Стивен Тејлор,Гутиерес и Мартинс

п.с.лелел ноа Џеко кои ѕвер е на секоја утакмица постигнува гол одлично би ни дошол и тиа
Чекај, ти не сакаше Адебајор да остане?

Чекај, ти не сакаше Адебајор да остане?

немој грешно да ме сваниш јас нигде не реков дека сакам да си оде АДЕ а да дојде некои од овие 2 туку дека одлично би ни дошле без никој да си замине од сегашните напаѓачи што ги имаме :smir:

Пак нема победа....чиста местенка ова била за кладилници и титула.... 0 најбоље беше за двата тима.... аах....:toe:
Никако неможе да сум задоволен од овој резултат....

немој грешно да ме сваниш јас нигде не реков дека сакам да си оде АДЕ а да дојде некои од овие 2 туку дека одлично би ни дошле без никој да си замине од сегашните напаѓачи што ги имаме :smir:
Аха браво.

Џеко и Мартинс на клупа ќе седат.

И Андрејчо сака искусни засилувања во летниот преоден рок

http://www.nogometni-magazin.com/ne...i?id=EkukuyyZyVATehFBlb&tmpl=coranto_eng_news

Професорот по натпреварот истакна дека бил задоволен од играта и исто така кажа дека АДЕ имал мали проблеми со препоните и затоа не бил во составот денеска

http://www.arsenal-serbia.com/home/...enger-zadovoljan-igrom&catid=1:vesti&Itemid=2

И Андрејчо сака искусни засилувања во летниот преоден рок

http://www.nogometni-magazin.com/ne...i?id=EkukuyyZyVATehFBlb&tmpl=coranto_eng_news

Професорот по натпреварот истакна дека бил задоволен од играта и исто така кажа дека АДЕ имал мали проблеми со препоните и затоа не бил во составот денеска

http://www.arsenal-serbia.com/home/...enger-zadovoljan-igrom&catid=1:vesti&Itemid=2

Тоа „мало истегнување на препоните“ е само тактичка замисла, бидеји треба да се продава...Веројатно натпреварот против Стоук ке му биде последен, ако го игра, а не верувам...

Добри бевме. Не сум многу задоволен од резултатот. Но фактот што игравмо против шампионот и на нивни терен го прае резултатот добар за нас.

[zEUs];2533650 напиша:
Добри бевме. Не сум многу задоволен од резултатот. Но фактот што игравмо против шампионот и на нивни терен го прае резултатот добар за нас.
Од што задоволен бе друже нели гледаш дека не сакаа да не победаат не им ни беше потребна победата инаку немаше вака да биде туку го сватија ко загревка пред Барса иаку да се надоврзам на темата за Аде ... Па преку ку. нека си иде кај сака мене не ми значи ништо што сака да си иде така барем ке остави простор некој друг да дојде,некој кој што нема да сери секој 2 ден со различни изјави па парии па бејонси да ми меша овде а он е обично теле кој цел тим работи за него да дае десетина голови од 38 натпревари верувајте кој и да дојде подобар ке е од него.
Ние преболивме или пребродивме без ДА КИНГ а не без оваа таванска метла,инаку се радувам за Томислав наш што конечно се врати и се надевам дека нема да има ич проблеми у иднина .:smir:

По се изгледа Адебајор ќе си оде од Арсенал и ќе оде у Милан. Тоа го заклучив по неговите изјави во последните месец-два.:toe:

И покрај сите изјави во согласност нели на Венгер и Аде...за негово останување на Емирејтс.... 90% сум сигурен ќе биде продаден Аде летоска и тоа можно по мн пониска него првата сума....:smir:
за жал тоа е:toe: Ама не го сакам више таков играч кај нас....:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom