Само едно незнам, што ќе правиме против Рома :nesum:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само едно незнам, што ќе правиме против Рома :nesum:![]()
Koa ќе им дојде јајцето на гз... ќе изиграат убаво... али коа треба континуирано да се игра.... ете шо се дешааа
100 шанси.... 0 голови....
ееј да не беше тоа Фулопот -_-
Не зафркавај, се остави во постот со навреди врз тимот, вакви онакви, сеедно, башка ја начна и Рома, како ке ги згазеле, знаеш и самиот дека такви постови не се толерираат по фан клубовите . А и незнам од каде таа нервоза кај тебе, освен ако не те изгореле на спортска . . .i zaso mi go brisete postot...toa e moe mislenje za arsenal
Јбг, оваа година стандард играат вака, 0-0 до 80та и после шанса до шанса, али истурање ради спортска не се толерира и тоа е тоа . . . не ги играј во иднинаabe brat nemam nisto protiv arsenal...da me izgore na sportska, i toa po 10 pat sezonava
samo 0-0 igra so site...kutri mi se, nemozat gol da dadat
[zEUs];2243556 напиша:Форумов е за свите а и за нас незнајковците, колку што знам нема правило да не се зачленат незнајковци ...:wink:
За зоки тоа е долга приказна, тој не поднесуваше некој да има различно мислење од него и одма го напаѓаше, а како што знам форумов е да каже секој кој што мисли и да се дускутира за тоа, а и богда чуа свите да размисљуемо исто ...:wink:
А за Хунтелар имам ја тавко мислење, дека е е добар играч...
можда ќе се покаже да дојде кј нас, а можда не... а и на крајот на краиштата не сум ја некој скаут или експерт да проценим тоа, само сум обичет љубител на фудбалот како и сите овде...:wink:
А за Бентнер... од секоаш сум имам супер мислење, освен неколку пати во нервоза сум го искритикуел...го сакам бидејчи се бори за тимот, ја остава душата на теренот, трча доста а најважно игра со срце... но тоа што нема среча или нешто друго што промашува од некој глупи позиции би го споредил со Аналка...Анелка е невидено талентиран играч, играше и кај нас, супер талент но тоа што во животот го следеше несчера не успеа да се докаже кога требаше и сеа се покажува колку е добар, а мие да се надевамо дека нема толку долго да го следи несреќа нашиот Бентнер...:wink:
п.с ова не го слачај како некое напаѓење, туку како мое лично мислење... имаме различи а и сличности... разликите се нашите размислувања за се (играчите, играта, тренерот, тактиката и.т.н) но сличноста е тоа што сите го сакаме Арсенал...:wink:
не ја гледав ги гледав арсенал а ме интересира како изиграл аршавин.ако може некој да ми каже или да остава некој линк за аршавин на денешниов меч:helou:
abe brat nemam nisto protiv arsenal...da me izgore na sportska, i toa po 10 pat sezonava
samo 0-0 igra so site...kutri mi se, nemozat gol da dadat