Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mozes slobodno da kazes nikogas.

Inaku ne falat igraci,tuku fali kvalitet.Za fudbaleri Arsenal gi ima dosta,no tie nemaat kvalitet.
Многу ретко купува НЕКАКОВ фудбалер во Јануари, а и тие што ги купил најчесто биле „недокажани“.

Арсенал се тим кој сака да помине со `поефтинко..`... Стварно треба младина, ама треба и искуство.. Тимот треба да биде мешавина од една страна младост и полетност, и искуство од друга страна..Треба да се надополнуваат, а секое посебно нема шанси да профункционира, може ќе даде моментни резултати, ама константа не може да се одржи...

Тимот нема да успее ако сите се старци, искусни, прекалени во занатот, бидејќи треба свежина во тимот, некој брз, желен да се докаже, млада крв, но нема да успее ако и ако сите се млади полетни желни за да се докажат бидејќи треба и некој искусен да го води низ тоа.. Треба да се најде точката на совршен баланс..

А за трошење пари од поголеми суми за играчи, никогаш не се практикувало во Арсенал, така да мислам дека нема ни да се применува..Таква стратегија имаат разработено...

Ретко купува „докажани“ фудбалери, а многу ретко во Јануари. :kesa:

Mozes slobodno da kazes nikogas.

Inaku ne falat igraci,tuku fali kvalitet.Za fudbaleri Arsenal gi ima dosta,no tie nemaat kvalitet.

Не копуел играчи Венгер во зима како на пример Волкот, Аде па и сеа зимава може да се случи некој играч да дојде... :toe:
Ама точно е дека имамо мн играчи ама све се млади талентирани ама пак немаат искуство што е голем недостаток а и самата помисла дека 22годишен ни е капитен на тимот...:toe:

Хехе стручњаќ немој бе...

ке праиме муабет после Јануари. Ако Венгер сака нешто повеќе во Англија ке мора нешто да смени од трансфер пазарот во Јануари.

Во минатиот пост тресеш глупости... викаш требало квалитет, а како ? збориме за оваа сезона не збориме како Сонг и Денилсон ке станат добри фудбалери во иднина.

Ако Венгер не земе ништо, ке ја заебеме работата...

Епа оваа зима ќе дојде барем еден така подобар играч
ЗНААМ !!!
:pos2:
:helou:

Денилсон е светлосни години подалеку од Фламани, но Дени според мене не е човек за ДМ позицијата. Кога во составот нема да игра Фабрегас тогаш тој може да игра на неговата позиција, вака цела сезона ќе се уништи. Дени и Фабрегас неможат да бидат заедно во срцето на средниот ред. :pipi:
Така е потполно се слозувам со овој пост...денилсон е многу подобар од фламини но неговиот хендикеп е тоа сто тој мора да игра како ДМ а не како креатор на играта и затоа има слабо издание на секој натпревар

Хехехе не бидете смешки. Ако(недајбоже) си отиде Галас што ке викате? Џуру е подобар...

Соочетесе со тоа дека Хлеб и Фламини многу недостасуваат во играта на Арсенал.

Nasri, Adebayor and Sagna could all return :nesum:

- Во недела имаат можност да се вратат Насти, Сања и Аде... ама пак според мене мислим дека имамо потенцијал и без нив да изиграмо добро а и да ги победимо Челзи :pipi: тука ќе бидат зверовите Џуру, Рамзи, Вела :pipi:

[zEUs];1918042 напиша:
Nasri, Adebayor and Sagna could all return :nesum:

- Во недела ќе ги немаме Насти, Сања и Аде... ама пак според мене мислим дека имамо потенцијал да изиграмо добро а и да ги победимо Челзи :pipi: тука ќе бидат зверовите Џуру, Рамзи, Вела :pipi:
Не ти иде добро Англискиот тебе.
Injured trio may be available for Sunday's trip to Chelsea

-Триото(сања,аде,насри)може да бидат фит за сабота со Челзи.

Не ти иде добро Англискиот тебе.
Injured trio may be available for Sunday's trip to Chelsea

-Триото(сања,аде,насри)може да бидат фит за сабота со Челзи.

Се збунив :tapp: , инаку сменив видов што е... :nesum: супер е да се врата ама не ми се веруе реално да можа да издржа таков цел натпревар после поредете... :toe:

Nasri ni e klucniot igrac za golemite natprevari i siguren sum ke se vrati :smir:
Да Насри е калса играч кој може да реши натпревар со инвидуален потег :pipi: ако не игра во недела ќе биде огромен минус... :toe:

Само нека проработи средниот ред, да везат децава малце повеќе, онаа препознатлива игра и се ќе биде во ред.. и да, одбраната овој пат бев никакви киксови.

Со нетрпение го чекам мечот, кој сака нека биде во постава, макар и изгубиле, ама да се игра како што се знае и може.

Само нека проработи средниот ред, да везат децава малце повеќе, онаа препознатлива игра и се ќе биде во ред.. и да, одбраната овој пат бев никакви киксови.

Со нетрпение го чекам мечот, кој сака нека биде во постава, макар и изгубиле, ама да се игра како што се знае и може.

И ја појче би сакал да видим препознатливата прекрасна игра на Арсенал отколку да победимо... :toe:

[zEUs];1919843 напиша:
И ја појче би сакал да видим препознатливата прекрасна игра на Арсенал отколку да победимо... :toe:
Нема грешка, како ке се осеќаш кога твојот омилен тим игра феноменално а не победува. Сигурно нема да бидеш задоволен, тоа е факт. Кога веќе играат слабо нека си губат нели?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom