Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Супер за Дуду :) Али до божиќ сигурно нема да е во прв тим.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211

Оваа беше мислам во Карлинг купот со Шефилд Венздеј. Симан ја извади од линија.

Оваа на Раул :) Леман со врв на прстите ја оттурна.

И сега оваа на Фабијански :) Браво за него! :) Иначе таа акција шо ни напраи Де Ридер ау ау. :kesa:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
sho se desi be vceraaa....:vozbud::vozbud::vozbud: e aj sea neka mi kaze nekoj deka nemame najdobar fudbal...:vozbud: bravo za vela ejjj ova nevideno nesho pod itno treba da ide vo 1 tim... lele da gi zacuvame ovie igraci vcera sho nastapija i segasnite sho se od 1 tim jas mislam deka imame eden tim za LS i eden tim za PL... najdobri smeeeee
pozz gooners

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
sho se desi be vceraaa....:vozbud::vozbud::vozbud: e aj sea neka mi kaze nekoj deka nemame najdobar fudbal...:vozbud: bravo za vela ejjj ova nevideno nesho pod itno treba da ide vo 1 tim... lele da gi zacuvame ovie igraci vcera sho nastapija i segasnite sho se od 1 tim jas mislam deka imame eden tim za LS i eden tim za PL... najdobri smeeeee
pozz gooners
Сега му е шансата. Мислам дека ке биде во први 11 за Астон Вила. :)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
[zEUs];1852337 напиша:
Мора да биде :vozbud: ако не биде значи на ВЕнгер не му е нешо добро :pos:
Мислам дека Вела беше синоќа повлечен од игра поради некаква повреда. Незнам за што станува збор, но се надевам дека не е нешто сериозно.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Мислам дека Вела беше синоќа повлечен од игра поради некаква повреда. Незнам за што станува збор, но се надевам дека не е нешто сериозно.
Да, се пожали на повреда и затоа беше заменет. Али нее ништо сериозно, барем не делуваше така. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom