Другарче ми рече дека се јавил на МТВ и му рекле дека Реал ке ја имало.ke ja davat le na mtv arsenal
Иначе, јас ке одам у Шеклис(збир на навивачи на Арсенал-Македонија) и таму секогаш гледам(е) Арсенал.
Поздрав :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другарче ми рече дека се јавил на МТВ и му рекле дека Реал ке ја имало.ke ja davat le na mtv arsenal
Другарче ми рече дека се јавил на МТВ и му рекле дека Реал ке ја имало.
Иначе, јас ке одам у Шеклис(збир на навивачи на Арсенал-Македонија) и таму секогаш гледам(е) Арсенал.
Поздрав :helou:
Не, ке ја има Арсенал во 20:45, пошто Реал играл во 18:30.Tocno i jas taka razbrav ama verojatno ke ja ima snimka...a site onie koi sakaat da ja gledaat vo zivo(se razbira od Bitola) neka dojdat Iguchi ke ja ima....Vecer ke ima kolonija navivaci tamu....pozzzzzzzzzz:helou:
Не, ке ја има Арсенал во 20:45, пошто Реал играл во 18:30.
Поздрав ганер.
Имаат веб само моментално им е Офлајн(неам појма зашто)
А за Росицки, пишува дека ке се врател за 2 ипол месеца. Едуардо пред него ке се врати. Шо повреда ли ке беше ова.. имал таква повреда што неможеле да го знаат точно датумот за неговото враќање! :smir:
Ова причитајго, и ке сватиш кои ропаци се тие таратурEve neshto interesno....za tie koi ne procitaa...
http://www.taratur.com/node/5395:nesum::toe::toe::toe:
Нема врска сега тоа. Заебана повреда има, и затоа тешко било да се каже датумот на враќање.Aman veke od tie povredi....koga beshe pred 3-4 godini sho se vika zborot ne zaevme za povreda....Unbeatten sezonata stalno bevme kompletni....Od pred nekoe vreme tuku se povredvaat...pa ushte ne znaat i lek...ama znam deka imame nov fizioterpevt...koj e toj...???...Oti ovoj stariot si zamina taka......A za MTV ostaj gi...nemat plata zemeno...hahahahaha:jaj::jaj::jaj:
Не згрешив во пастирањето него ти не си го напишал тој ЛИНК, каде што само ја има таа малерозна изјава.Abe isto e brat...da ne zgreshi vo pastiranjeto....pozzzzz
благодарам - со к'смет и вамСрекно вечер...би требало да ги АПНЕТЕ Порто!