Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Криза, тоа ќе да е. Вистина е дека се префорсиравте. Сега кога треба, нигде ве нема. Пак ако кикснете, ќе ви кажат "чао" Манчестер.

ne znam sto e rabotata... kolku i da sme se preforsirale... vakva igra e daleku po slaba od toa sto moze da go pokaze arsenal... ocigledno deka im treba i odmor na nekoi od igracite i deka se vo kriza..ama 5 po red nereseno ednostavno pokazuva deka treba da gi stegnat zabite i malku da se potrudat vo trkata so titulata..tolku kola na prvo mesto... ne treba sega da popustat....

dobro igraa ednostavno nemame srekja ili neznaeme da dademe gol :(((((((
nee seuste zagubeno imame shansi kakvi takvi

abe za sansi imame ... golemi... ama sepak ne mi e jasno zosto tim kako niv da dozvoli takvi rezultati.... ne sakam da kazam nisto loso za niv... samo mi e glupo i se nerviram koga igraat taka i vo nekoi slucai nemaat sreka... koj ne bi sakal od tuka arsenal da bidat sampioni...

ah neznaes kolku ja se nerviram im davame pokloni na mancester,oni ne zasluzuvaat titula godinava ednostavno so ovie bez veze nereseni im ja poklonuvame titulata tragicno...se nadevam na nesto mnogu dobro u narednive utakmici

toa i najmnogu me nervira.. a i celzi nesto pocnaa da se doblizuvaat.... pocnav i za vtoro mesto da se plasam.. ako taka prodolzat so nereseni.... a ne e fer... znaeme deka tie mozat mnogu poveke od ova... ajj... ostanuva da se nadevame deka ke trgne na podobro i so liverpool za ligata na sampioni na dobro da ni trgne....

mora da zememe 2 tituli godinava kolku i toa da e nevozmozno..

Ливерпул се во многу добра форма!Ќе биде многу тешко да се чува Торес.Тоа момче дава голови на зафрканција.

Разочаран сум од резултатот со Мидлзборо но мислам дека Арсенал своите шанси треба да ги гледа во натпреварите со Манчестер, Челзи и Ливерпул каде ќе нема право на кикс. Но според она што го гледаме последните сезони Арсенал е најдобар токму на тие дерби натпревари.

ne e fer!!! so celo srce sum za niv a 4 pati po red me utepaa u kladilnica... tie muvlite milan sto najmnogu gi mrzam me nemaat tolku zaebano u pm

ne e fer!!! so celo srce sum za niv a 4 pati po red me utepaa u kladilnica... tie muvlite milan sto najmnogu gi mrzam me nemaat tolku zaebano u pm
По правило никогаш не се игра тимот за кој навиваш.Тогаш преовладува срцето,а не разумот.

По правило никогаш не се игра тимот за кој навиваш.Тогаш преовладува срцето,а не разумот.
Абе се игра ама ретко кога успешно, но сепак лани си го играв Манчестер на секое ливче и само него го фаќав :toe:

eduardo se povredi i ne mozeme da pobedime

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom