Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ви е шансата!А јас пак си викам абе Арсенал победи пак се извадија ова Црнчугиве и коа глеам тука на форум 2-2 хаха ама убаво ми дојде!

eve citat od nas "kolega" "kodosi" kaj ytd -
gledaj si ja masata be man -
Robin Van Persie : tancerot so topkata , samo neka se podvrati - ili rasizmot e "klucot" na neuspesite
Alexander Ghleb : belorusinot sto vo momentov e vo posilna forma od kakito !
Cesc : i komentatorot na tesko srce prizna - najdobriot na taa pozicija vo anglija
Mad Dog : trca , trca i samo trca - prikazna na moderniot fudbal - ama ubava prikazna !
Bentner : danecot so skokacki predispozicii ...
.....
ovie so kakva boja na kozata se ???????

Навистина ми е жал за Едуардо сето ова многу лошо изгледа, се надевам на брзо заздравување и да се врати на терените што побрзо :smir:

Проблемите на Арсенал немаат крај.Уште Адебајор фали да го повредат и да останеме со еден напагач кој знае само да скока.Многу е лоша ситуацијата со напаѓачите.Едуардо отиде курбан,а Ван Перси цел живот е повреден.

drugare wenger e kriv kupi benzema kupi igraci be wenger kupi nesto kako moze vaka neznam ja BENDTNER EJ!!! Pa toj e klosar be lele majko pa toj nema vrska od fudbal

eve edno moe zalenje za povredata na eduardo :(,mislam deka taylor treba da dobie dozivotna kazna da ne igra fudbal,zasto moze istovo i protiv drugi da mu se sluci.a od ko go skliza na eduardo ladno krvno mu se nasmea.iskreno mrazam vakvi igraci.steta za eduardo sto nema da go doigra prvenstvoto i ce go propusti evropskoto.se nadevam za negovo brzo vrakanje na terenite.:smir:

drugare wenger e kriv kupi benzema kupi igraci be wenger kupi nesto kako moze vaka neznam ja BENDTNER EJ!!! Pa toj e klosar be lele majko pa toj nema vrska od fudbal
Бендтнер има добар скок и добар шут,но тоа е се.Треба малку Венгер да поработи на него,има 20 години.Би можело да стане како Адебајор.Што се однесува до тактиката,мислам дека Венгер треба сега да игра со еден напаѓач и 5 средни фудбалери.Така би се нагазнала топката.

Бендтнер има добар скок и добар шут,но тоа е се.Треба малку Венгер да поработи на него,има 20 години.Би можело да стане како Адебајор.Што се однесува до тактиката,мислам дека Венгер треба сега да игра со еден напаѓач и 5 средни фудбалери.Така би се нагазнала топката.

dobar e nikl's - super igra !!!! sega treba sansata / ako ne se vraka RvP teo da bide partnerot na ade-T00 -

eboue --------- FLAMini -----------------cesc ----------------ghleb

-------------------ade ----------------teo/ RvP

a za napagaci ne se sekirajte dogodina ide vella , paladinio .... eduardo ke se vrati !
pozZ

dobar e nikl's - super igra !!!! sega treba sansata / ako ne se vraka RvP teo da bide partnerot na ade-T00 -

eboue --------- FLAMini -----------------cesc ----------------ghleb

-------------------ade ----------------teo/ RvP

a za napagaci ne se sekirajte dogodina ide vella , paladinio .... eduardo ke se vrati !
pozZ
Тоа за Паладино сигурно ли е?Вела е премногу млад,има само 18 години.Моментно е позајмен(мислам во Саламанка).Инаку за партнер на Адебајор ќе мора да биде Волкот.Од Ван Перси не очекувам ништо бидејќи цела сезона влече повреди.

Тоа за Паладино сигурно ли е?Вела е премногу млад,има само 18 години.Моментно е позајмен(мислам во Саламанка).Инаку за партнер на Адебајор ќе мора да биде Волкот.Од Ван Перси не очекувам ништо бидејќи цела сезона влече повреди.

ne ama sto ke pravime ??? gilberto + djuru + pari i ke bide / mu bil omilen na wenger / i onaka od diskusii , a nisto oficijalno ne !!!
walcott e super igraciste , bar poveke igra so mozok , za razlika od negovi kolegi :)
pozZ

izvini vaka,ama vela ne e vo Osasuna na pozajmica???go gledav pred nekoj den na TV i zato sega se zbunav

BENDTNER IMAL DOBAR SUT leeeeeeeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeee kaj da idem ke se otrujam auu nemojte vaka da me pagjate u nesvest

Мене играта на Волкот и Бендтнер не ме воодушевува.Би сакал да се вратат Росицки,Ебуе и Диаби и да си играме со стара 4-5-1.

ne vo san sebastijan ( real sosiedat - mislam ) so fran merida zaedno igraat , ama ne sum 100 % siguren !!!!
oti be taka za bentner , dobar igrac e samo nemoze da se dokaze vo arsenal , lani igrase vo bir ( mater nivna nemozam ni da gi pisuvam ) se iznadava golovi , neznam mozebi e vkus vo prasanje :) ama mene mi se dopaga , skoka , dodava , nema henry stil na dribling ( toa e veke maana ) :)
....
pozZ

Вела е во Осасуна :)

и тоа ептен добар е во последно, си го загарантира првотимскиот статус со игрите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom