Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aj pa vie se veruvate :)
kade cesc vo real?koj go pusta koga ima dogovor do 2015 !!:)))
nevozmozno...ama so tie spancite

511629549.gif

you are my sunshine
my only sunshine
you make me happy
when skyes are grey
you never know that
how much i love you
sо please dont get
my sunshine away....

Arsenal London - Taste
untitlednj9.png
the Power
This is ten percent luck, twenty percent skill,
Fifteen percent concentrated power of will,
Five percent pleasure, fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name!
104441_orig.jpg

plus i gledate od kade paga golot?:)))
a da citkav deka i senderos i gallas i gilberto i lehman gi baraat.

eve eden citat od cesc :"posakuvam nekogas da sum udostoen so cesta da sun kapiten na Arsenal.Tieri e odlicen,no jas se nadevam da ostanam uste mnogu dolgo i posle vreme da go zamenam" Cesc Fabregas.
sto znaci?
-nema potreba od paranoi.pocituvaci na cesc.

Женскиот тим на Арсенал го освој УЕФА купот! ако не можат мажите...жените ке освојуваат титули :helou:

abe I AM COMPLETE! imam trenerki,dres...samo shal mi fale so logoto na arsenal...i toa se mi e original...ama dur gi kupiv...eheeeeeee :D a cesc nadevam se deka nema da si ode...a za gallas,senderos i lehman nema sansi mislam...lehman potpisa dogovor na 1 godina pred nekoj den...gallas ne veruvam oti kje bega,sea kje dojde i ABIDAL i RIBERY i kje bide podrugo...togaj ocekuvam da ima tituli...samo znaes so me mace...toa so ovaj potpretsedatelo si dade ostavka???!?! i sea treba da videme koj so i kako...epten nekako ne sum uopste pun so samodoverba deka se kje bide dobro.porano mozda i ne e imalo dobri rezultati ama pa znaev deka stoat sigurno a sea koj znae so kje bide,i za toa se nadevam deka kej bide dobro i dobro kje se zavrse

ej abe ovie nasive go sakaat drogba?:)))
i?

Juventus e zainteresiran za Senderos...Ovaa spekulacija e odamna nemozam da ja najdam na internet...Za cenata ne mi teknuva kolku davasva Juventus...

Деин си даде оставка бидејќи тој е за продажба на Арсенал, и учествувал во понудата заедно Кроенке. Днеска ова и официјално го изјавие еден од сопствениците Дани Фижмен. Специфицчно е тоа што првпат некој од поголемите акционери спомена некаква цена на клубот која е помеѓу 500-600 милиони фунти. Но сепак изјавил дека категорично се противи на продажбата на клубот, но доколку дојде до тоа сакал тоа да помине во пријателска атмосфера.

Нова шпекулација е дека Венгер се заинтересирал за доведување на Саха во редовите на Арсенал, откако станува извесно дека ќе биде тешко да се доведи Енди Џонсон од Евертон, а најверојатно Баптиста ќе биде вратен во Реал.

А Рејес? Не беше замената Рејес - Баптиста?

Рејес не сака да се врати во Арсенал сигурно ке заврши во Атлетико Мадрид

Последните шпекулации го поврзуваат напаѓачот на ПСВ Аруна Коне ,24 години со евентуален трансфер во Арсенал, при што се повеќе се потврдува заминувањето на Баптиста и Алидаир од Арсенал.

Арсен Венгер се надева и на Карлос Вела кој досега беше позајмен во Саламанка.

ајде сега во недала да им раскажаме играта на Челзи

АРЕСЕНАЛ FOREVER

Ne veruvam deka na Chelsea ke im dokazete koj e podobar ... Nema sansi !

Фала на услугата со челзи, можевме и сами но сепак фала

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom