Фан Клуб: Аргентина

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеее каков финиш, со кои маки против каква репрезентација. Нормално никаква игра и пак да ме заебат Хендикеп 1 лелееееее

Колку само фали играч како Рикелме или Верон. Играч кој знае да ја поврзе средината со нападот, играч кој со еден долг пас знае да отвори цела противничка зона.
Таков моментално нема т.е има нешто слично на овие двајца во името на Банега ама стариов се одлучи Гаго и Биља да му бидат главните креативци во везниот ред.

За Маскерано нема што да коментирам, во дефанзива максимално си ја врши работата, Ди Марија стандард си трча низ цел терен, Меси и Кун се враќаат длабоко назад за да изнесат топка пошто очигледно Гаго ни тоа не го може, може само кратки пасови да дели до Забалета, Маскерано и Меси. Никаква опасност му немаат топките негови, не ни знае тежиште да смени.
Фернандез не ми се свиѓа во одбрана а и нема резерва, коа ќе ми текне дека Демикелис и Басанта му се резерви ми се лоши, Гарај си е топ, Забалета исто. Рохо позитивно ме изненади, одличен е, од ли чен!

^
За најбитниот не даде никаков коментар... Ромеро :cool:

^
За најбитниот не даде никаков коментар... Ромеро :cool:
Па добар е Ромеро, мене ми е океј голман, се бунев на почетокот зошто цела сезона беше резерва во Монако а Вили Кабаљеро веќе 2-3 сезони у низа покажува вансериски партии.
Иначе Ромеро е сосема океј голман.

"Brasil, decime qué se siente tener en casa a tu papá. Te juro que aunque pasen los años, nunca nos vamos a olvidar...Que el Diego te gambeteó,que Canni te vacunó, que estás llorando desde Italia hasta hoy. A Messi lo vas a ver, la Copa nos va a traer, Maradona es más grande que Pelé"

(y)

За со Нигерија би одел вака

Ромеро
Заба-Гарај-Демикелис-Кампањаро
Маске
Перез-Рики
Меси-Паласио-Лавеци

мора да се освежи составот и да се проба нешто ново

Гаучоси не се секирајте и со слаба игра чекорат полека кон титула...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom