Фан Клуб: Амак СП Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што збориш!?стварно?:tapp:

Леле како ќе ми биде мило да ве истепаат,зошто пред време збориш...

Исто и со МЗТ направи кога играа Струмица-МЗТ рече ќе сте не утепале...изгубивте,немој пак да биде така:wink:
Ах,ах...Амак не си оди со победа,од Струмица...Ја оставам главата:helou:
А за Мзт,незнам како можеш,да збориш,ПЕДЕСЕТ РАЗЛИКА во вашата "Несволива Плава Дворана":pos2: :pos2:

А за Мзт,незнам како можеш,да збориш,ПЕДЕСЕТ РАЗЛИКА во вашата "Несволива Плава Дворана":pos2: :pos2:

Несволива...неписмен си сеуште дете..

и 50 разлика и?посочна е победата 3 4 5 отколку 50 :wink:

Несволива...неписмен си сеуште дете..

и 50 разлика и?посочна е победата 3 4 5 отколку 50 :wink:
Ох,ох,ох...Арно де сум згрешил...Прашај,ги сограѓаните,како и аплаудираа на нашиве,за ИГРАТА .Ама ајде,ФАН КЛУБ АМАК СП,отидовме многу далеко...СЕ ИЗВИНУВАМ.:wink:

Абе нека мислат они што сакат ... Ама струмица во Сабота тепа и тоа со 20 разлика ... а после овој Тренерот на Амак нека дојде и нека се тепа со Тасовски

Ке идат ли навивачи од ОХРИД нека пише некој ....

News.gif

Kaко заврши ре?

Едит: Видов :)

Веќе сум досаден сам на себе.... ШАМПИОНИИИИИ, ШАМПИОНИИИИИ, ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

Ај честито победа, можеби сте заслужиле, можеби не.
Немав време за гледање :)

Се,извинувам крајно,што ви правив нереди,пишувајќи дека Струмица,ќе победи 20 разлика,сега сваќам кој е Јоцо.:toe:

А за Мзт,незнам како можеш,да збориш,ПЕДЕСЕТ РАЗЛИКА во вашата "Несволива Плава Дворана":pos2:

Значи сега треба да ти ја сечиме главата да се договориме кога си подготвен да а завршиме и таа работа а :pos2::pos2:а инаку честита ПОБЕДА момци ни направивте услуга.

Шампионииииии ООООООООО многу сме јакиииии!

Христов, речи им на другарите твои да ми испратат слика кај шо ти е отсечена главата на маил, да се посмеам уште малце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom