Family + за целото семејство од T-Mobile

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
*Воспоставувањето повик чини 3 ден. и се наплаќа за повикувања од мобилните линии и сите разговори во рамките на Фамилијата.

Znaci so nabliskite jas sekojdnevno komuniciram i plakam posrani 900 denari za vospostavuvanje na povik a ovie lazgovci napisale 0 den za min

E NE E
Да точно е ова што го пиша исто и јас сум на relax family за воспоставување на повик зема 3 денари кон сите броеви исто и за броевите од фамилија

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.497
Поени од реакции
18.520
Пакетов е жива превара, сега засега нема подобра комбинација од ВИП припејд мобилни.

kire_koste

Которец
Член од
9 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
137
реба да ги укинат тие 3 денари за воспоставување на повик, барем во нивната мреежа. Па дајте не зезајте ништо не ги кошта да поврзат два броја од нивната мрежа.....А за воспоставување на повик кон останатите мрежи наплаќаат операторите еден на друг....

Мислам која превара е, бесплатно во рамките на фамилијата, а наплаќаш 3 денари за повик. ОМГ:nenene::nenene::nenene:

Е

експерт

Гостин
Чудно ми е зошто има реклама од т-мобиле на он.нет.мк - нели ова е сајт на оне

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
*Воспоставувањето повик чини 3 ден. и се наплаќа за повикувања од мобилните линии и сите разговори во рамките на Фамилијата.

Znaci so nabliskite jas sekojdnevno komuniciram i plakam posrani 900 denari za vospostavuvanje na povik a ovie lazgovci napisale 0 den za min

E NE E
Vospostavuvanje se naplaka 3 denari, no minuta razgovor vo ramkite na familijata e besplatno. Ti mozes da utepas 30 min. 60 min. so nekoj clen od familijata, no nema da ti se naplati nisto. A koga ke ja aktiviras 150 za 500 ne ti se naplaka vospostavuvanje na povik.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Па зел некој Family+ ?
Мене да ви кажам право пакетов ми изгледа сосем ОК. Дома сите сме испомешани. Јас на ONE, татко ми на Т, сестра ми на ВИП. Вака можеме сите да се усогласиме. Моментално месечно дома плаќаме околу 1200 ден. за сите телефони и мобилни и фиксен и плус за кабелски интернет 300 ден. Вака ќе ми дојде ист трошок само ќе имам ДАЛЕКУ појак интернет и БЕСПЛАТНИ разговори меѓу нас дома. А тоа што викате дека за воспоставување повик е 3 ден. и не е некој хендикеп за домашните разговори. Јас не верувам месечно да направи некој повеќе од 100 меѓусебни повици што на крај краева би чинело 300 ден. Сметам дека останатите 600 ден. се сосем доволни за останатите разговри. Фиксен скоро и да не користиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom