Fallen`Angel се трансформираше во турбофолкер!!!

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
Да а после тетовчаните те начекаа на факултет-среде факултет немој пак да с брукаш така.

Не лажи бе, не сум се тепал од 7мо одд:pos::pos:

се заебаваме драги гледачи, немо јда сфатите сериозно. Јоцо се тепа само со комшијата :pos: :back:

Ама ова беше пример како би можеле да се одвијаат работите доколку немате смисла за хумор.
Еј пер можеме клипче за ова да снимиме лоооол

Ама ова беше пример како би можеле да се одвијаат работите доколку немате смисла за хумор.
Еј пер можеме клипче за ова да снимиме лоооол

Па снимивме нели...уствари тоа беше за ремет.:pos2:

Него честито Fallen Angel, ти личи на годините.

Гижо пеер 100 пати ми го кажа тоа бе .. па ваљда не ја свати озбилно темава пошто ја му реков на скаут да ја отвори па ти види сеа .. иначе ја можда едно 600 пати сум бил на ТФ па види уште слушам метал и немам ни една шабанска песна у компијутер !

ХАХАХАХА!!! абе еј , солзи ми потекоја!!!!
Видете , сеа како стојат работите...
За среќа немаше од оние ептен шабанскине песни како што се , Синан Сакиќ , Шабан Шаулич или Саша Матич.. Најчесто свиреа некои песни што се лесно певливи и на гитара лесно што се свират.. Само јебеш га местото демек го направиле Кафана-Дискотека..
Атмосферата беше топ , па било кој би се начукаЉ , покрај толку бунарии !!!

Желевце , се направи дупе , ама и лом го направи подот под масата..
хихи!!

Ех камо да беа само бунарите .. а пивата предтоа бе а .. али така е кога се меша .. јебига .. не ми е прв пут! .. абе 100 пути сум рекол дека ја сум кафански металец :pos:

A јас во наведента ситуација се присеќавам на оваа филмска ситуацијa

Image3-4.jpg

кога овој од десно му викаше на овој од лево Join me to the dark side huuuu-khhhhh.
Абе јас кога ви викав дека ќе дојдете на моето:pos2: вие нееее нема шанси. Кога ви викав дека само еден е чекорот од металец до фолкер вие неееее. А за останатите еднаш на Псајфхијојекшн и дадов како течат фазите. Еве бујрум ако се препознаете во фазиве готови сте.

Псај вирусот е влезен. Сега ќе пројдеш низ 4 фази.
1. Фаза на негирање. Ма нее кој јас нема шанси, тоа кога сум мавнала некоја плус секакви глупости се дешаваат на пијано. Јас од Гоа Гил, Таламаска и Етника не мрдам бре.
2. Фаза на страв. Чекај бе еве и по втори пат се случува. А што ако стварно забегувам не е ова на арно симптомите се многу јаки.
3. Фаза на осознавање на вистината. Леле готово е потклекнав и јас јадна јас што ќе правам сега со кое лице ќе излезам пред сите што ме знаат каква ли клаберка сум јас оф сироча што ќе кажат комшиите...
4. Фаза на помирување. Добро тоа е што е. Ќе го проголтам срамот и што ги вртам бе важно филингот е одличен цела негативна енергија ми е испуцана. Resistance is futile. Нема поента да се бориш битката е изгубена. Од тука те слушам како полузарипнато се стегаш не се даваш до последни сили за на крај да излезе едно гласно Ма Као никотиииин....

Леле темава, постовиве, 4ти фази....:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

[MkD]Scout;954489 напиша:
Гижо на пример имаш девојка рецимо што нејќе метал , и сеа ја зимаш за Жена , на свадбата бе што ќе пуштиш да ти свири МаноВар? или Ајрон мејдн?
Гижо прво ја прашуе дали ги слуша па после ја зима бе :pos2:

Ех камо да беа само бунарите .. а пивата предтоа бе а .. али така е кога се меша .. јебига .. не ми е прв пут! .. абе 100 пути сум рекол дека ја сум кафански металец
:pos2: :pos2: :pos2:

Сте заборавиле да одите у "Како лечите досадни периоди" и да ставите линк од темава :pos:

Кур се стресе во ладна вода.:icon_lol:

Aj со среќа трансформација брачко, па може некад заедно ќе мешаме на столици.:pos:

Не е трансформиран сеуште... али кај и да е ... Че га биди!

остајте го чоекот на раат, фази чуда...
и ја сум имал пар слични испади но за среќа, повторувам за среќа не со србо-фолк, али нема докази значи исто ко да не било.
:pos:

лудило, сепак убаво е да промениш - ако се прилагодиш на промените фурај :) и јас бев едно време на добар пат да станам ломач на чаше!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom