Фала Богу што сум женско

Ае заеби не бива ти незнаеш да комуницираш за тоа неможеме да се разбереме :toe:

што е господине не можете да го прифатите фактот дека тоа е така па се буните, наоѓате други изговори, менувате теми:pos::pos:

А што има лошо во сексот? Што е важно кој сака повеќе?
И ја тоа се чудам. Си го мерат на кој му е поголем а се кладам дека во 99 % од случаевите девојка да му рече на било кое машко ајде да се пердашиме детето одма ке прифати... ФАКТ!!!

И ја тоа се чудам. Си го мерат на кој му е поголем а се кладам дека во 99 % од случаевите девојка да му рече на било кое машко ајде да се пердашиме детето одма ке прифати... ФАКТ!!!

Оној еден процент сигурно главата ќе ги боли во моментот кога на девојката ќе и се присака. :pos:

Двете теми се за мајтап! Мене искрено ми смета кога ќе почне вулгарности да се спомнуваат, малку е во ред, многу е лошо. Темиве се навистина интересни и сеирот си е супер.

На пример, двете слики кои Macedonian girl ги има приложено како доказ за еволуцијата на жените и мажите, е чиста вистина! :toe: Не можеш, а да не се согласиш. :pos: :pos: :pos:

П.С. и последнава не и е лоша. :pos: :pos: :pos:
Ти се верува дека после првиот пост не читам ништо од нејзе и додека не ми даде слика ќе ја игнорирам. :)

За сеирот е стварно добар, но можеме да заклучиме дека мажите се поголеми сеирџии од женските, само 2-3 коментирате.

--- надополнето ---

Оној еден процент сигурно главата ќе ги боли во моментот кога на девојката ќе и се присака. :pos:
Не, има фудбал :pos:

Ти се верува дека после првиот пост не читам ништо од нејзе и додека не ми даде слика ќе ја игнорирам. :)

А па мене ми е гајле ако не читаш што пишувам, и специјално само заради тебе слика ќе ставам на форумов, хехехехе ако сакаш никад не читај, само не знам што ќе смени една моја слика.

А па мене ми е гајле ако не читаш што пишувам, и специјално само заради тебе слика ќе ставам на форумов, хехехехе ако сакаш никад не читај, само не знам што ќе смени една моја слика.
Не бе на форумов, види ја, преку ПП :)

За ваков агресивен, јавен, феминистички настап во времето на Тито сите ќе добиевте месечен одмор на голи оток, убаво е таму салони, шминки оно ово убави кујни, розеви плажи, палми...

За сеирот е стварно добар, но можеме да заклучиме дека мажите се поголеми сеирџии од женските, само 2-3 коментирате.

Јас пак мислам дека, ние жените, слабо реагираме на темава бидејќи не се чувствуваме дека територијата ни е загрозена. Ние знаеме да го делиме просторот. :wink: :pos: Ова е доказ дека ние немаме потреба да се докажуваме! :toe: :pos: :pos: :pos:

Не, има фудбал :pos:

Мислев дека машките кои коментираат на темава не гледаат фудбал. :pos: :pos: :pos:

Јас пак мислам дека, ние жените, слабо реагираме на темава бидејќи не се чувствуваме дека територијата ни е загрозена. Ние знаеме да го делиме просторот. :wink: :pos: Ова е доказ дека ние немаме потреба да се докажуваме! :toe: :pos: :pos: :pos:

Мислев дека машките кои коментираат на темава не гледаат фудбал. :pos: :pos: :pos:
Не можете да делите нешто што не е ваше :icon_lol:

Има организирано посета на едно туристичко место по повод 8ми март
goli_otok.jpg

Заинтересирани џенцки ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom