Фала Богу што сум женско

Темава ја отворив за да не бидеме дискриминирани :) а и како што гледате е во ЧДА а тоа што го ставив не го измислив јас туку го најдов.А и вие мажи си имате тема за васФала Богу што сум машко што се пикувате тука да докажувате дека сте подобри. Ај одите таму:smir:
Најпрво ти лично дојде на нашата тема, тролаше повеќе од недела дена и после си најде "нешто" кое без да го прочиташ и да го размозгаш, само го ископира и сега што?
Сама себе се зезна. :icon_lol:

ЗОШТО ГОСПОД ЈА СОЗДАЛ ЕВА

1. Му било страв дека Адам засекогаш ќе остане изгубен во рајската градина зашто мажите мразат да прашуваат некого за снаоѓање во просторот...
2. Знаел дека еден ден ќе му треба некој кој ќе може да му го подаде далечинското (општопознато е дека мажите не сакаат да видат што има на ТВ,тие сакаат да видат ШТО ДРУГО има на ТВ.

3. Знаел дека на Адам никогаш нема да му текне да си го смени задниот лист кога ќе му се излиже од седење па затоа ја измислил Ева таа да му најде друг лист.

4. Знаел дека Адам никогаш нема сам да си закаже за на лекар

5. Знаел дека Адам никогаш нема да се сети сам кога треба да го фрли ѓубрето

6. Знаел дека ако треба да се населува светов мажите нема да бидат способни за носење деца

7. Како чувар на градината Адам никогаш нема сам да се сети каде си го затурил
алатот

8. Старите записи укажуваат дека на Адам му бил потребен некој на кој ќе може да ја префрли вината кога Господ ќе го фати дека направил некоја беља

9. Како што пишува во библијата "Не чини мажот да биде сам"

10. Кога Господ заврши со создавањето на Адам таа се повлече два чекори назад го погледна убаво се фати за глава и рече " Е да ми простиш ама јас можам подобро од ова!!!"

1. Му било страв дека Адам засекогаш ќе остане изгубен во рајската градина зашто мажите мразат да прашуваат некого за снаоѓање во просторот...
2. Знаел дека еден ден ќе му треба некој кој ќе може да му го подаде далечинското (општопознато е дека мажите не сакаат да видат што има на ТВ,тие сакаат да видат ШТО ДРУГО има на ТВ.

3. Знаел дека на Адам никогаш нема да му текне да си го смени задниот лист кога ќе му се излиже од седење па затоа ја измислил Ева таа да му најде друг лист.

6. Знаел дека ако треба да се населува светов мажите нема да бидат способни за носење деца

алатот

8. Старите записи укажуваат дека на Адам му бил потребен некој на кој ќе може да ја префрли вината кога Господ ќе го фати дека направил некоја беља

10. Кога Господ заврши со создавањето на Адам таа се повлече два чекори назад го погледна убаво се фати за глава и рече " Е да ми простиш ама јас можам подобро од ова!!!"

Шегиве се како [FONT=&quot][/FONT]school on Saturday.

No class.

Уште те лажат комунистите дека постоела Ева?

После неколку години Адам го измисли ГПС-от. :pusk:
мхм :vozbud:
:nenene:Сите во исти кош не може да ги ставаш. Ќе си останеш стара мома ако така продолжиш.
Имало и лекар во тоаа време? :pos2:
Некаде го прочитав обратното, дека жените не сакале да го исфрлаат ѓубрето и за тоа им бил потребен мажот.
Затоа се потребни и жените. За да го чуваат плодот тие девет месеци.
7. Како чувар на градината Адам никогаш нема сам да се сети каде си го затурил алатот
Бесмислено е ова, вистинскиот градинар секогаш знае каде му е алатот. Исклучоци се една посебна група, заборавив како се викаше, има врска нешто со заборавањето.
И тука обратното важи.
Кај го пишува тоа? Во онаа верзија која јас ја имам читано, не пишува така. :baeh:
Пак имаш копирано без да размислуваш. Ова последново ги побива сите претходно напишани.

Затоа ми е подобро што сум горд МАЖ. :smir:

Не ми се верува само,се чудам на темиве,се карате кој пол е подобар,до кога со ограничените мозоци само овака...И двата пола си требаат еден на друг.Тоа е тоа,додека во цел свет жени стануваат претеседатели и премиери,ние уште живееме во 18 или 19 век.Македонски т.е балкански синдром ! :tapp:

Не ми се верува само,се чудам на темиве,се карате кој пол е подобар,до кога со ограничените мозоци само овака...И двата пола си требаат еден на друг.Тоа е тоа,додека во цел свет жени стануваат претеседатели и премиери,ние уште живееме во 18 или 19 век.Македонски т.е балкански синдром ! :tapp:
Точно е дека си требаме двата пола, но ипак машкиот пол е подобар.

алатот

Зошто Господ ја создал Ева и како
кога го создал господ мажот, односно адам, го ставил во рајот, да ужива, да се весели, да нема грижи ... но со тек на време на Адам му станало досадно оти се околу него имало другарче од истиот вид, машко и женско, се било пар само тој сам. Еден ден додека Господ шетал, го приметил Адам и го прашал што му е, а овој му кажал дека сака партнер. Господ одговорил дека ќе му створи но за некој ден да размисли како и што.Откога размислил, го викнал Адам и му кажал: ќе ти го направам најубавото и најсовршеното нешто на сверов, паметна, убава, интелигентна, послишна, верна итн... но ти мота да ми дадеш една рака, една нога, пола срце, еден бубрег и пола бели дробови. Адам рекој добро но да размислам еден ден.
Утредента пак пошол Адам кај господ и му рекол: а да ти дадам едно ребро и види што можеш да направиш? :toe:

ДА СЕ ЗНАЕ ВИСТИНАТА!!! :smir:

Зошто Господ ја создал Ева и како
кога го создал господ мажот, односно адам, го ставил во рајот, да ужива, да се весели, да нема грижи ... но со тек на време на Адам му станало досадно оти се околу него имало другарче од истиот вид, машко и женско, се било пар само тој сам. Еден ден додека Господ шетал, го приметил Адам и го прашал што му е, а овој му кажал дека сака партнер. Господ одговорил дека ќе му створи но за некој ден да размисли како и што.Откога размислил, го викнал Адам и му кажал: ќе ти го направам најубавото и најсовршеното нешто на сверов, паметна, убава, интелигентна, послишна, верна итн... но ти мота да ми дадеш една рака, една нога, пола срце, еден бубрег и пола бели дробови. Адам рекој добро но да размислам еден ден.
Утредента пак пошол Адам кај господ и му рекол: а да ти дадам едно ребро и види што можеш да направиш? :toe:

ДА СЕ ЗНАЕ ВИСТИНАТА!!! :smir:

Грешка си , кога го создал Адам Господ видел дека е сам и тажен и ја создал Ева и седнал и ги повикал двајцата и му рекол на Адам ти Адаме си супер, а ти Ева.. е ти
ќе мора да се шминкаш! :)

Грешка си , кога го создал Адам Господ видел дека е сам и тажен и ја создал Ева и седнал и ги повикал двајцата и му рекол на Адам ти Адаме си супер, а ти Ева.. е ти
ќе мора да се шминкаш! :)
хахахахахахахахахахахахахахахахах :pos2:

сите кучки нема мразат али женските се најбоље у свет, само напред девојко шоу тхем

Освен што се поубави друга предност нема да се биде женско, ако сме веќе искрени. :) Дури и најдобрите готвачи се мажи веќе општо познат факт па и со тоа не може да се фалат кутрите. :p

еве една поинаква еволуција, која за разлика од официјалната, ја среќаваме секој ден, најчесто при делењето „комплименти“:)

evolucija2.jpg

Како настанал мажот​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom