Фала Богу што сум женско

Во едно британско истражување се вели...Мажите зборуваат повеќе од жените (па после кривете не нас дека повеќе сме збореле:pos::pos:)
http://interesno.com.mk/fun/34-interesting/8027-mazite-zboruvaat-poveke-od-zenite
Во Британија има проблем да се утврди кој е маж а кој жена ,затоа статистиката им е таква...

Во едно британско истражување се вели...Мажите зборуваат повеќе од жените (па после кривете не нас дека повеќе сме збореле:pos::pos:)
http://interesno.com.mk/fun/34-interesting/8027-mazite-zboruvaat-poveke-od-zenite

Дури и јас признавам дека ова не е вистина,ај...не им е ова прв пат на Британциве и нивните чудесни податоци.

Dear boys,

Until the day you start having periods, have babies, and watch the one you love be with someone else all together, you aren't as strong as you think.

Sincerely,
Girls.

:pos: :pos: :pos:

Dear boys,

Until the day you start having periods, have babies, and watch the one you love be with someone else all together, you aren't as strong as you think.

Sincerely,
Girls.

:pos: :pos: :pos:

Yeah yo...we have motherfucking periods dog...and we ain`t watching shit...so shut the fuck up and make us a dinner do...!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

8.jpg

9.jpg

Кога Бог ги создавал Адам и Ева, му останале уште две работи кои требал да им ги подели, па се обратил до двајцата: “Ми останаа да ви доделам уште две работи, првата е способност да мокрите стоечки...“Адам го прекинал. “Јас, јас, јас го сакам тоа, тоа би било одлично, лесно и практично за мене! Плус и забавно!“
Бог погледнал во Ева, таа климнала со главата одобрувајќи и рекла: “Зошто да не? Мене тоа баш и не ми е неопходно...“
Тогаш Бог му ја дал на Адам оваа способност. Адам вриштел од среќа, скокал горе-доле, мочкал наоколу и трчал правејќи разни фигури со својата мокрача наоколу по земјата.
Бог и Ева ја гледале радоста на Адам и Ева го запрашала:
“Аа... другата работа која ми следува мене?“
Бог воздивнал и одговорил:
“Мозок Ева, мозок...“

Yeah yo...we have motherfucking periods dog...and we ain`t watching shit...so shut the fuck up and make us a dinner do...!

Ептен ве снема на темиве, па си реков да проверам дали сте живи. :pos:

П.С. Чув дека машките биле најдобри готвачи, па решив да не ви се мешам у штипки. :pos: :pos: :pos:

--- надополнето ---

Кога Бог ги создавал Адам и Ева, му останале уште две работи кои требал да им ги подели, па се обратил до двајцата: “Ми останаа да ви доделам уште две работи, првата е способност да мокрите стоечки...“Адам го прекинал. “Јас, јас, јас го сакам тоа, тоа би било одлично, лесно и практично за мене! Плус и забавно!“
Бог погледнал во Ева, таа климнала со главата одобрувајќи и рекла: “Зошто да не? Мене тоа баш и не ми е неопходно...“
Тогаш Бог му ја дал на Адам оваа способност. Адам вриштел од среќа, скокал горе-доле, мочкал наоколу и трчал правејќи разни фигури со својата мокрача наоколу по земјата.
Бог и Ева ја гледале радоста на Адам и Ева го запрашала:
“Аа... другата работа која ми следува мене?“
Бог воздивнал и одговорил:
“Мозок Ева, мозок...“

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ќе те распарчат за ова!

Ќе те распарчат за ова!

Мораше нешто да поставам и во корист на понежниот пол,за да останам неутрален.
Ме распарчија кајганџиките коа ја отворив темата за вадење на пари од банкомат,сите се почувствуваа навредени,па морав да неутрализирам сеа

1333617-faceplam_super.jpg темава.....

Мораше нешто да поставам и во корист на понежниот пол,за да останам неутрален.
Ме распарчија кајганџиките коа ја отворив темата за вадење на пари од банкомат,сите се почувствуваа навредени,па морав да неутрализирам сеа

Не, не мислев на тебе! :smir: На темава имаше куп форумџии (машки род :)) кои некако исчезнаа, а беа многу активни на двете теми. :) Си помислив да не се изгубиле, ама тука биле... :pos: :pos: :pos:

Не, не мислев на тебе! :smir: На темава имаше куп форумџии (машки род :)) кои некако исчезнаа, а беа многу активни на двете теми. :) Си помислив да не се изгубиле, ама тука биле... :pos: :pos: :pos:

Мислев за твојот коментар -ќе те распарчат за ова.

Raz-R тешко кога треба да се разбереш со женско, а?!!
А замисли сега и Оној ден да не им дадеше мозок дедо Боже, кај ќе забегаше темава.

Raz-R тешко кога треба да се разбереш со женско, а?!!
А замисли сега и Оној ден да не им дадеше мозок дедо Боже, кај ќе забегаше темава.

Немаше да ја има темава,ќе постоеше некоја "Господе зошто си ме направил" :pos2:

HITCH да не ме сфатиш :) погрешно ама само женско може да се смее вака.
Безобразлук... :pos:

Не, не мислев на тебе! :pos: :pos: :pos:

Ептен ве снема на темиве, па си реков да проверам дали сте живи. :pos:

П.С. Чув дека машките биле најдобри готвачи, па решив да не ви се мешам у штипки. :pos: :pos: :pos:

--- надополнето ---

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ќе те распарчат за ова!

Фала Богу што си.:smir:

HITCH да не ме сватиш погрешно ама само женско може да се смее вака.
Фала Богу што си.:smir:

Сега почна да раипуваш забава! :smir: Патем сВате, се вика сФатиш, после како да не се смеам?! :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom