H
HITCH
Гостин
Ау, забегавте... Во недела, кога ќе одите на литургија, 20 пати Оче Наш да си ја кажете, кога ќе го слушате попот како ви раскажува за настанокот на човекот!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОК, а ти 20 склека испод мантијата на попот кога ќе се исповедаш- на неделно прочистување од гревовиАу, забегавте... Во недела, кога ќе одите на литургија, 20 пати Оче Наш да си ја кажете, кога ќе го слушате попот како ви раскажува за настанокот на човекот!
ОК, а ти 20 склека испод мантијата на попот кога ќе се исповедаш- на неделно прочистување од гревови![]()
a ti labude - znam deka mi posakuvash sve najbolje - bash ko na slikava http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//69/4/69004846_1294591660_71_galaxieru.gif
:nesum:samo za tvoja nesrekja -ZNAJ- teshko ili nikad ne se otkazhuvam od ona shto go iam naumeno :wink: idam do kraaaaaaaaaaj![]()
Залутала женска мозочна клетка во машки мозок. Што да види, внатре празно.И почнува да вика:
- Алоооооооооо, има некоооој?
Тишина. После некое време пак:
- Абе еееееееееј, има ли некој, каде сте сите?
Пак тишина. И така некое време си барала женскава клетка, и уште еднаш викнала:
- Абе алооооооооо, каде сте сите?
И само слуша нешто од далечината:
- Сите сме долеееееееееее!
:smir: