Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Ау, забегавте... Во недела, кога ќе одите на литургија, 20 пати Оче Наш да си ја кажете, кога ќе го слушате попот како ви раскажува за настанокот на човекот!

Ау, забегавте... Во недела, кога ќе одите на литургија, 20 пати Оче Наш да си ја кажете, кога ќе го слушате попот како ви раскажува за настанокот на човекот!
ОК, а ти 20 склека испод мантијата на попот кога ќе се исповедаш- на неделно прочистување од гревови:toe:

ОК, а ти 20 склека испод мантијата на попот кога ќе се исповедаш- на неделно прочистување од гревови:toe:

Што барам јас таму? Јас не верувам во попови, ама вие мажите ги повторувате цело време зборовите на дедо Стефан како настанала жената.

Гледам многу продуховени машки членови во темава, ептен се разбираат во постанокот на човештвото:star::star:
"Жената е створена од реброто на мажот, а не од нозете да биде газена, ниту од главата за да биде надмоќна, туку од страната за да е еднаква, под раката да биде заштитена и таму најблиску до срцето, за да биде сакана."
-ова во контекст на вицот кога Господ го створил мажот неколку страни поназад.:pipi:

Жени:
images
:vozbud:

Залутала женска мозочна клетка во машки мозок. Што да види, внатре празно. :icon_lol: И почнува да вика:
- Алоооооооооо, има некоооој?
Тишина. После некое време пак:
- Абе еееееееееј, има ли некој, каде сте сите?
Пак тишина. И така некое време си барала женскава клетка, и уште еднаш викнала:
- Абе алооооооооо, каде сте сите?
И само слуша нешто од далечината:
- Сите сме долеееееееееее!

:smir:

Залутала женска мозочна клетка во машки мозок. Што да види, внатре празно. :icon_lol: И почнува да вика:
- Алоооооооооо, има некоооој?
Тишина. После некое време пак:
- Абе еееееееееј, има ли некој, каде сте сите?
Пак тишина. И така некое време си барала женскава клетка, и уште еднаш викнала:
- Абе алооооооооо, каде сте сите?
И само слуша нешто од далечината:
- Сите сме долеееееееееее!

:smir:

Жените имаат неверојатен инстинкт за нештата. Можат да отккријат се освен очигледното. Исто така имаат проблем за секое решение :)

^ хехехехе, ајде нека е така. Иначе една другарка ми го кажа вицов, и заклучивме дека нема машко што ќе се насмее. У секој случај шала, да не се разбереме погрешно нели? :smir:

Ми се бендиса вицот, ме изнасмеа...барав нешто за контра да ти удрам ама слабо :) ма какво погрешно разбирање, остани си на ставот и без објаснувања молам...овде се водат битки држи се на твоја страна !!! :back:

@cool@ & The Magus 1 - 0 Женските

Се утепав од смеење на темава.

32020_1462279006404_1516336433_31117931_73888_n.jpg

Did you hear about the guy who finally figured out women?
He died laughing before he could tell anybody. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Women never have anything to wear. Don't question the racks of clothes in the closet; you 'just don't understand'! :)

Баш како што е поставена сликата и така е :) жениве се замараат за тоа што ќе биде после 10 години и си имаат планови,додека пак ние машкиве си кулираме и тераме ден по ден :) и кај нив едно нешто да го поремети планот одите у ПМ се :)

Значи сигурно мора да сте против женските..:O
хаххахха. :D

Значи сигурно морате да бидете протиф нас! :O
хахахах..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom