Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
A be bate , zhenata E zapochnat ama , nedovršen mazh, taa ne e predodredena za golemi duhovni i telesni dela i najopasna e igrachka koja mora da go skroti razumniot gospodar – mazhot.
h055.gif

Ponekogash dodusha i zhenite imaa smisla, NO samo kako one night stand.

За еден така паметен маж со свој "став и свое мислење", ова ти е еден од постовите без ниеден линк шо се бројат на прсти.

За еден така паметен маж со свој "став и свое мислење", ова ти е еден од постовите без ниеден линк шо се бројат на прсти.
ti„ sestro“ CRNI LABUDE - koja strana ja zastapuvash- onaka kolku da znam
d025.gif

После толку време шуќур сфати! :pos: Доказ колку брзо работи мозокот кај мажите. :smir:

Што се изнервиса толку ?
Ја прв пут ја гледам темава, а инаку има и фини и паметни девојчиња на кои не им треба шминка :smir:
За се друго постои
d1c73161dad10eed56b6e7b66646355a.jpg

Иначе ако веќе сакаш за мозок и волумен на мозок на мажите вс жените да правиме споредба боље е да си кутиш :)
Што не ве прави глупачи, да се разбереме.
Жените си имаат свои карактеристики и тоа е тоа.

Што се изнервиса толку ?
Ја прв пут ја гледам темава, а инаку има и фини и паметни девојчиња на кои не им треба шминка :smir:
За се друго постои
Иначе ако веќе сакаш за мозок и волумен на мозок на мажите вс жените да правиме споредба боље е да си кутиш :)
Што не ве прави глупачи, да се разбереме.
Жените си имаат свои карактеристики и тоа е тоа.

Баш си срцка! @cool@ после ова твое признание ќе се расплаче од радост! Тој само проповедите од Дедо Стефан ги слуша. :se_ molam

си го бранам полот бре.
и не ме викај сестро.

ne:nenene: pogreshno si razbrala- sestro beshe u navodnici- znachi prashuvav dal si sestra ili brat - :pos2::pos2:
inaku ja te vikam crni labude- ama vikam , vikam -a ti ne doagjash- dur i podarok ti isprativ u igrachnica:toe: ama lebedot ne uspal da vidi- preokupiran e so “zhenski misli“ :pos2:

па не знаете ли дека, сподер @cool@ светот не се дели на добро и зло туку машко и женско.така да според некоја негова логика и дарт вејдер е женско.

Дали ако успеам да проследам едно топче од почеток до крај,конечно ќе можам да ги разберам жените?

па не знаете ли дека, сподер @cool@ светот не се дели на добро и зло туку машко и женско.така да според некоја негова логика и дарт вејдер е женско.
a ti labude - znam deka mi posakuvash sve najbolje - bash ko na slikava http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//69/4/69004846_1294591660_71_galaxieru.gif
:nesum:samo za tvoja nesrekja -ZNAJ- teshko ili nikad ne se otkazhuvam od ona shto go iam naumeno :wink: idam do kraaaaaaaaaaj :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom