Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Што бе, почнавте да се репродуцирате?! Како така? :vozbud: Изгледа се свестувате дека не ви иде добро, па се обидувате да надокнадите со квантитет :pos:

Мажот откако настанал е свесен и нема потреба да се освестува , независно од тоа како настанал .:baeh:

--- надополнето ---

Типот немал син од неа и не му требала веќе.
Додека он барал син, Ана Болејн му ја родила Елизабета I, најголемата кралица.
Иронија...

Заклучок :

Маната е во жената (не можела да роди син )

Што бе, почнавте да се репродуцирате?! Како така? :vozbud: Изгледа се свестувате дека не ви иде добро, па се обидувате да надокнадите со квантитет :pos:

Мажот откако настанал е свесен и нема потреба да се освестува , независно од тоа како настанал .:baeh:

--- надополнето ---

Заклучок :

Маната е во жената (не можела да роди син )

ПОЕНТА... е нешто што машката популација има потешкотии да свати.

ПОЕНТА... е нешто што машката популација има потешкотии да свати.

За некоја работа за која машката популација има потешкотии за да свати , за истата работа женската популација воопшто неможе да свати.:toe:

Ах, за момент заборавив дека според Дарвин човекот настанал од мајмун. Значи, вие машките имате проблем со примањето на информации. Прво настанувате од прашина, потоа од мајмун, верувате во се` и сешто. Дали имате конкретен став за некоја работа?

За некоја работа за која машката популација има потешкотии за да свати , за истата работа женската популација воопшто неможе да свати.:toe:

Што не сфаќаме? Ајде примери!

Слабо ви оди биологија од мажот зависи каков ќе биде полот. Не за џабе не викаат мајстори.
А во врска со темава па јас сакам што сум машко само затоа што така сум роден и неможе тоа да се промени, секако дека денес може ама не фала ќе си останам машко. А и да се надовразам во голема мера има вистина во тоа дека жените знаат да управуваат со мажите, не сите ама некои да и во тоа нема ништо лошо бидејќи некои мажи се како мува без глава ако никој не ги управува.

Ах, за момент заборавив дека според Дарвин човекот настанал од мајмун. Значи, вие машките имате проблем со примањето на информации. Прво настанувате од прашина, потоа од мајмун, верувате во се` и сешто. Дали имате конкретен став за некоја работа?

!

Вака сега според тебе ако Човекот настанал од мајмун а жената не настанала од мајмун тогаш , жената нее човек .
Мојот став е дека јас сум настанал од Љубовта на моите родители и тоа мие доволно за да продолжам да живеам,сето друго е само дискусија.

Вака сега според тебе ако Човекот настанал од мајмун а жената не настанала од мајмун тогаш , жената нее човек .
Мојот став е дека јас сум настанал од Љубовта на моите родители и тоа мие доволно за да продолжам да живеам,сето друго е само дискусија.

А, значи и ти имаш проблеми со твоето потекло... :pos: :pos: :pos: Имаш став, ама понекогаш може и да не си сигурен во своите ставови :pos: :pos: :pos:
Шала! :smir:

Слабо ви оди биологија од мажот зависи каков ќе биде полот. Не за џабе не викаат мајстори.
А во врска со темава па јас сакам што сум машко само затоа што така сум роден и неможе тоа да се промени, секако дека денес може ама не фала ќе си останам машко. А и да се надовразам во голема мера има вистина во тоа дека жените знаат да управуваат со мажите, не сите ама некои да и во тоа нема ништо лошо бидејќи некои мажи се како мува без глава ако никој не ги управува.

За да бидеш мајстор треба да се докажеш на повеќе полиња , односно во повеќе ниви да посееш семе и во сите да бидеш успешен и тогаш си мајстор.
Ако мажот не дозволи жената не може со него да управува.

--- надополнето ---

А, значи и ти имаш проблеми со твоето потекло... :pos: :pos: :pos: Имаш став, ама понекогаш може и да не си сигурен во своите ставови :pos: :pos: :pos:
Шала! :smir:

За мајками сум сигурен но за таткоми немам цврсти докази . тоа е факт:nesum:

Грешка си со ова не треба да посееш на повеќе ниви туку треба да бидеш мајстор и да прошеташ на повеќе ниви а да засадеш само на една.
А за управувањето треба да се дозволи во некоја мера не премногу ама не треба да бидеш ни премногу мазга па да тераш ептен по свое. Некој компромис на срединта треба да си најдеш најдобро ќе ти биде.

Грешка си со ова не треба да посееш на повеќе ниви туку треба да бидеш мајстор и да прошеташ на повеќе ниви а да засадеш само на една.
А за управувањето треба да се дозволи во некоја мера не премногу ама не треба да бидеш ни премногу мазга па да тераш ептен по свое. Некој компромис на срединта треба да си најдеш најдобро ќе ти биде.

Се сложувам со твојот став, но како ќе ја избереш вистинската нива .

Никој нема да ти дозволи нивата да ја провериш дали е плодна, на жими мајка ја купуваш, ама ако ти се погоди девојката плодна тогаш ајде за арно за убаво нека е. :smir:
Не можеш да споредуваш жена со нива! Малку понавредливо да објаснам, ниту едната не ја ора кој ќе стигне, си имаат стопан!

Се извинувам ако некого навредив .

Во мојата дискусиј за нивата и мајсторот во ниеден момент не ја споредив нивата со жената .Бидеиќи за мене жената е колт на животот а нивата е само продукт за живот.

i so kvalitet i so kvantitet :toe:MASHKA DARBA- a toa go kazhuva tokmu vashiot( PONEZHEN) pol , koi zaradi vesht MASHKI majstor so dobar„ alat“ -vo sostojba se da ja ostavat duri i ljubovta na svojot zhivot- :pos2:

--- надополнето ---

Ја знаеш онаа:
Ева каснала од јаболкото затоа што барала знаење, а Адам каснал оти Ева така му рекла?
:tv:
ama , tokmu zaradi TOA jabolko- Eva e kazneta i KRVAVO plakja za svojot grev povekje od pola zhivot (iako na mesechni rati) :pos2:

i so kvalitet i so kvantitet :toe:MASHKA DARBA- a toa go kazhuva tokmu vashiot( PONEZHEN) pol , koi zaradi vesht MASHKI majstor so dobar„ alat“ -vo sostojba se da ja ostavat duri i ljubovta na svojot zhivot- :pos2:

Не смее човек да се мрдне од компјутер, одма се наоѓа некое машко што си го брани загрозениот вид :pos: :pos: :pos:

П.С. Не можеше да најдеш некое подолго видео?! :smir: ајде да погледнеме што поучно си ни понудил :smir:

А за циклусот имаш посебна тема, бујурм :pos: :pos: :pos:

Многу едукативно видео :pos: требало да ја најдеш и другиот дел :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom