Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Еве една банална причина за која се радувам оти сум машко: Машките дупло помалку пати седнуват на ладен капак на шоља отколку жените! :D

Еве една банална причина за која се радувам оти сум машко: Машките дупло помалку пати седнуват на ладен капак на шоља отколку жените! :D

А што ако те фати серитис? :)

Ако толку си го браните полот, зошто кога велите идиоти го владеат светот не сваќате дека претежно машки се претседатели и премиери?

Не им ја расипувај темата! Јас се откажав, оти види што убаво си се лажат дека знаеле се` што прават жените, па дури и во тоалет :pos:

Не им ја расипувај темата! Јас се откажав, оти види што убаво си се лажат дека знаеле се` што прават жените, па дури и во тоалет :pos:

Ја знаеш онаа:
Ева каснала од јаболкото затоа што барала знаење, а Адам каснал оти Ева така му рекла?
:tv:

Ја знаеш онаа:
Ева каснала од јаболкото затоа што барала знаење, а Адам каснал оти Ева така му рекла?
:tv:

И отогаш вистинскиот маж никогаш ама никогаш не ја послушува жената. :vozbud:

Сега одма ќе ти се нафрлат со тезата дека Ева е излезена од реброто на Адам :pos: :pos: :pos:

Па Ева барем од ребро настанала, за разлика од Адам кој е направен од прашина. :tv:

Како беше она позади добар маж прашина се крева , да нее од тоа што настанал од прашина

И отогаш вистинскиот маж никогаш ама никогаш не ја послушува жената. :vozbud:

Викаш а?
Кралот Хенри Тјудор VIII само за да се ожени со Ана Болејн, ги раскинал врските со папството, ја осудил (лажно) претходната кралица на неверство и се развел со неа, затоа што Ана не би била негова ако тој не се разведе и се ожени со неа. GRRRRL POWER.

И поговорката е зад добар коњ прашина се крева, па сеа ако ти се поистоветуваш... тоа е друга работа :D

КХМ, мхм, јес како да не! Вака опасни сте по форуми, ама ако списка госпожата одма ги подвиткувате опавчињата :pos:

Тоа сега по најновата мода се вика , да ја испоштуем госпожата .:pos:

Како беше она позади добар маж прашина се крева , да нее од тоа што настанал од прашина

Што бе, почнавте да се репродуцирате?! Како така? :vozbud: Изгледа се свестувате дека не ви иде добро, па се обидувате да надокнадите со квантитет :pos:

--- надополнето ---

Тоа сега по најновата мода се вика , да ја испоштуем госпожата .:pos:

Упс, не знаев :pos: :pos: :pos:

Викаш а?
Кралот Хенри Тјудор VIII само за да се ожени со Ана Болејн, ги раскинал врските со папството, ја осудил (лажно) претходната кралица на неверство и се развел со неа, затоа што Ана не би била негова ако тој не се разведе и се ожени со неа. GRRRRL POWER.

:D
Дали сте сигурна:
Дека Кралот лажно ја има осудено кралицата за неверство.:nenene:

Дали сте сигурна:
Дека Кралот лажно ја има осудено кралицата за неверство.:nenene:
Типот немал син од неа и не му требала веќе.
Додека он барал син, Ана Болејн му ја родила Елизабета I, најголемата кралица.
Иронија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom