Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Кире- срцка и предобар проф
Методија- значи прелош предмет с подобар проф - не знам дека има
Дејан- трошка емпатија , нечовек,и преееетежок професор и кско карактер
Катерина- фина но со принципи
Владимир- предобар проф и убаво предава
Автоматски споено мислење:

Дали постапката беше :

заверување семестар: пишуваш и што имаш положено и неположено ( битно е само да е слушан предметот ) ?
запишување семестар: што си напишал у iknow тоа пишуваш и на листо
фала ти пре пре премногуу

Мислење за Наташа Илиевска по Веројатност и статистика?
Како предава и како оценува?

Мислење за Наташа Илиевска по Веројатност и статистика?
Како предава и како оценува?
Не предава туку чита.
Не ми читала по тој предмет, но од други предмети би ти препорачал што подалеку да бегаш од неа (ако имаш можност)

Тие што запишавте Администрација на системи, дали ве имаат додадено на курсот?

Мислење за професорот - Јованов Миле - Структурно Програмирање :)

Мислење за Анастас Мишев по Компјутерски мрежи и безбедност?
И кој професор/ка најдобро го предава предметов?

Здраво колеги, дали има некоја книга по предметот Компјутерски мрежи и дали е корисно да се учи од книгата или е доволно од презентации? (ако ја има некој во pdf, ако може да ми ја прати)

Здраво колеги, дали има некоја книга по предметот Компјутерски мрежи и дали е корисно да се учи од книгата или е доволно од презентации? (ако ја има некој во pdf, ако може да ми ја прати)
Нема да изгубиш ништо ако учиш од книга , многу е добро напишана и предметот е корисен , мислам дека за положување можеш и само од презентации.

Нема да изгубиш ништо ако учиш од книга , многу е добро напишана и предметот е корисен , мислам дека за положување можеш и само од презентации.
Фала на одговорот, знаеш ли во Импегна дали ја има?

Некој што веќе има слушано БАЗИ, да ми ги испрати првите неколку презентации? (Не кај професорот Вангел )

Dali e potrebno za zapisuvanje da se odnese potvrda za polozeni predmeti ili moze i naknadno?

Мислење за Анастас Мишев по Компјутерски мрежи и безбедност?
И кој професор/ка најдобро го предава предметов?
Добро предава но е строг е во однос на изработување лабораториски вежби т.е не толерира плагијати или доцно поставување. Затоа внимавај за тоа бидејќи многу лесно може да изгубиш потпис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom