Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Moze nekoj da objasni so e forava so molbata za APS I strukturno???Jas prativ molba I sea sho ako ne mi ja prifatat da go zapisam aps bez uslov??? Ne smeam da go slusam toj predmet dodeka ne polozam sp I posle tek u 5ti semester ke go slusam ili kako???? daj pisete vie so znaete poiskusnite!!!
Jas kako shto znam strukturno e uslov za APS, i ako ne ti ja prifatat molbata, znaci APS nemozes da go zapises dur ne polozis strukturno, sho znaci 5ti semestar, a ako ti e veke vneseno vo iknow ke treba vo sluzba da odis da ti smenat :)

Ako moze nekoj da spodeli informacii za verojatnost i statistika.. Dali vredi da se odi na predavanja, kaj koi profesori? Dali e tolku tesko kolku sto vikaat?
Бакева, Тојтовска предаваат убаво. Наташа не е лоша, го разбира материјалот ама малку брза. Ако не сакаш некој што ги тупи работите и сфаќаш брзо оди кај Наташа. Во глобала секоја професорка предава убаво на свој начин. Само Михова не ја препорачувам, се буни, се губи во мислите. Вреди да се оди.
Автоматски споено мислење:

Бакева, Тојтовска предаваат убаво. Наташа не е лоша, го разбира материјалот ама малку брза. Ако не сакаш некој што ги тупи работите и сфаќаш брзо оди кај Наташа. Во глобала секоја професорка предава убаво на свој начин. Само Михова не ја препорачувам, се буни, се губи во мислите. Вреди да се оди.
И да, се што имаш слушнато за ВИС е вистина. Толку е тешко колку што викаат. :D

Moze zbor dva za slednive profesori
Митревски Коста ВПН
Беснарков Ласко ПВ
Тенев Александар - БМ
Чорбев Иван - СП
Михова Марија - К

Добро што проблем имаат овие од студентска , во iknow и ВиС ми го направиле со црвено , а положен ми е Калкулус.

Добро што проблем имаат овие од студентска , во iknow и ВиС ми го направиле со црвено , а положен ми е Калкулус.
Ова запишување премина во хорор, мене ми ги избришаа изборните предмети иако ги имам фатено сите услови се е регуларно.

Ова запишување премина во хорор, мене ми ги избришаа изборните предмети иако ги имам фатено сите услови се е регуларно.

Не знам искрено што се случува, јас како изборен запишав Економија за ИКТ инженери (предуслов е Бизнис), положен ми е, а црвен стоеше кога го запишав и сеа глеам комплет го нема. Пишува 24/35 кредити и цената за плаќање смалена.

Не знам искрено што се случува, јас како изборен запишав Економија за ИКТ инженери (предуслов е Бизнис), положен ми е, а црвен стоеше кога го запишав и сеа глеам комплет го нема. Пишува 24/35 кредити и цената за плаќање смалена.
Наводно имало баг во системот со тоа што имаше црвени предмети, сега веќе почна да ги нема.
На крај ќе не тераат казни да плаќаме затоа што не сме запишале регуларно семестар.

Исто, само мене сè уште не ми го избришале... Ама двата изборни ми се црвени а имам сè положено...

Наводно имало баг во системот со тоа што имаше црвени предмети, сега веќе почна да ги нема.
На крај ќе не тераат казни да плаќаме затоа што не сме запишале регуларно семестар.

Уште казни да им плаќам фали...

Конечно ме удостоија со одговор. Двата изборни ми ги избришаа. Изгледа сепак оваа година не даваат да се земат предмети од друга група. Сега не можам да внесам на iknow нови изборни. Што да правам?

Конечно ме удостоија со одговор. Двата изборни ми ги избришаа. Изгледа сепак оваа година не даваат да се земат предмети од друга група. Сега не можам да внесам на iknow нови изборни. Што да правам?
Ќе си ги внесеш на хартиените документи и ќе ти ги средат на студентски.

Мислење за предметот Дигитизација? Се мислам помеѓу него и Шаблони за изборен.
Друже, го направив профилов само за да те спасам од дигитзација. Мое некое скромно мислење за предметов е НЕ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom