- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 1.290
- Поени од реакции
- 317
Кој се условите за запишување на Оперативни Системи ?
По стара програма АОК и ООП, по нова само АОК.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали некој има искуство за запишување на Оперативни без положено Архитектура ?По стара програма АОК и ООП, по нова само АОК.
Дали некој има искуство за запишување на Оперативни без положено Архитектура ?
Еден колега немаше положено ни ООП ни АОК, но пиша молба и му ја прифатија за да го слуша ОС.Дали некој има искуство за запишување на Оперативни без положено Архитектура ?
Прва година се држи. Оди прашај си на студентски бидејќи никој од нас постарите нема да може да ти помогне за жал.Дали предметот Спорт и здравје треба да се запише преку iknow бидејќи го немам во листата на предмети кои можам да ги одберам, и со 0 кредити е, ама задолжителен е. Дали е некоја нивна грешка или не треба да се запишува?
Нема, меѓутоа некои предмети имаат услови за запишување. Можеш да пишеш молба за запишување на предмет без исполнет предуслов инаку.Дали постојат услови за запишување семестри? Во смисла предмет1 предмет2 положени итн.
Еден ми кажа како има друг дека нема, трет нешто поразлично... па сега незнам ни како е ни зошто..
На кој смер? Ако целиш кон Компјутерски науки (не знам дали така се вика по новата програма, по старо КНИ), можно е да те примат и со тие поени, зависи колку студенти ќе се запишат со високи поени. На останатите смерови сигурно ќе те примат, дури и во државна квота е голема веројатноста.Помош малце со 82 бода со приватна квота има ли можност да ме примат?
Пред две години влегов државна квота на ПЕТ со 77 поени.Помош малце со 82 бода со приватна квота има ли можност да ме примат?
Може ли да се смене професор за еден предмет од овој семестар што помина ?