Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој има искуство за запишување на Оперативни без положено Архитектура ?
Еден колега немаше положено ни ООП ни АОК, но пиша молба и му ја прифатија за да го слуша ОС.

Дали предметот Спорт и здравје треба да се запише преку iknow бидејќи го немам во листата на предмети кои можам да ги одберам, и со 0 кредити е, ама задолжителен е. Дали е некоја нивна грешка или не треба да се запишува?

Дали предметот Спорт и здравје треба да се запише преку iknow бидејќи го немам во листата на предмети кои можам да ги одберам, и со 0 кредити е, ама задолжителен е. Дали е некоја нивна грешка или не треба да се запишува?
Прва година се држи. Оди прашај си на студентски бидејќи никој од нас постарите нема да може да ти помогне за жал.

Дали постојат услови за запишување семестри? Во смисла предмет1 предмет2 положени итн.
Еден ми кажа како има друг дека нема, трет нешто поразлично... па сега незнам ни како е ни зошто..

Дали постојат услови за запишување семестри? Во смисла предмет1 предмет2 положени итн.
Еден ми кажа како има друг дека нема, трет нешто поразлично... па сега незнам ни како е ни зошто..
Нема, меѓутоа некои предмети имаат услови за запишување. Можеш да пишеш молба за запишување на предмет без исполнет предуслов инаку.

Некој да каже збор два за складови на податоци и аналитичка обработка и ако може материјали да пушти доколку има.Фала многу :)

Помош малце со 82 бода со приватна квота има ли можност да ме примат?

Помош малце со 82 бода со приватна квота има ли можност да ме примат?
На кој смер? Ако целиш кон Компјутерски науки (не знам дали така се вика по новата програма, по старо КНИ), можно е да те примат и со тие поени, зависи колку студенти ќе се запишат со високи поени. На останатите смерови сигурно ќе те примат, дури и во државна квота е голема веројатноста.

Може ли да се смене професор за еден предмет од овој семестар што помина ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom