Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.871
- Поени од реакции
- 60.508
Java Swing и јQuery
Немa веќе Java Swing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Java Swing и јQuery
Pocetocite na jQuery se ucat vo predmetov ili e kako prodolzenie na nekoj drug predmet pr( oop e vo konteks na sp)
Немој да запишуваш ип, ке те пуштат без исполнет услов. Несмее услов за задолжителен да биде изборен предмет.Луѓе, гледам 6ти семестар на ПЕТ задолжителен предмет е Електронска и Мобилна Трговија. Сега, пишува предуслов дека е Интернет Програмирање - изборен од 3ти семестар.
Ова е точно? Сите препорачуваат да не се зема ИП, но испаѓа дека ќе морам?
Ако може некој што знае побрзо да ми каже, електронската пријава морам да ја пуштам а сега приметив за предметов.![]()
Нема ограничување, истово прашање го имав поставено и неколку колеги ми потврдија дека нема ограничување. Има само ограничување во изборните предмети, мислам, значи не сум сигурен, може да избереш 3 предмети надвор од ФИНКИ т.е. во рамките на УКИМ (пр. ФЕИТ, Економски, Градежен ... итн.).Дали има ограничување колку изборни предмети смее највеќе да се земат од останатите студиски програми во текот на студиите?
Хелоу од новопримена колешкана прв поглед многу неорганизирано ми изгледа се на факсов, ваљда ќе учиме владеење со хаосот. Материјали, скрипти, испитни претпоставувам се набавуваат у копирницата (има ли некој информација дали ги имаат материјалите од прв семестар)? Зашо не ми влева доверба ни таа.
У секој случај, локинг форвард то старт стадинг. Веќе се наоружав со тетратки и нерви, ми се чини тоа е императив за добро дадена сесија.