Have an ice day
Get Free
- Член од
- 26 јануари 2014
- Мислења
- 544
- Поени од реакции
- 1.021
Лани не се пишуваше, ниту пак се пишуваа методи.Дали на полагање МИС на испит за UML дијаграмите се пишува и C++ код? (Триводалиев / Калајџиски)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лани не се пишуваше, ниту пак се пишуваа методи.Дали на полагање МИС на испит за UML дијаграмите се пишува и C++ код? (Триводалиев / Калајџиски)
Структурно програмирање порано се викаше КРС.Po strukturno na kolokvium , davaat od laboratoriski ,auditoriski i predavanje ili od ovie so se imenuvani kako KRS?[DOUBLEPOST=1462465401][/DOUBLEPOST]Po strukturno na kolokvium , davaat od laboratoriski ,auditoriski i predavanje ili od ovie so se imenuvani kako KRS?
Немој да се разочаруваш оти ти се гледаат тешки испитните. Јас крс го положив од 3то полагање за да извадам 10ка, претходните два пати неможев за 6ка да извадам.Nisto ne pravime a bas me vlecese programiranje a osobeno web development?![]()
Pa jas sekako i da bi odel bi odel na e-tehnologii deka nema matematika ama neznam kako sto napomenav pogore toa do laboratoriski bi zel bez problem ama toa ispitte mn tesko, nisto ne znam, ako mozes prati mi gi zadacite od SP da gi razgledam a i od OOP![]()
линкSamo ako moze tie 150+ zadaci nekoj da mi gi prati?
На ИКИ и КНИ нема да можеш со такви поени, а на останатите смерови сигурно ќе те примат. На ПЕТ оваа година последниот што ја фати државната квота имаше 62 поена, па потруди се што е можно повеќе поени на матурата да извадиш.So 49/51 ke me primaat na nekoj smer... pa makar i privatna kvota ?