Toneh
is a turtle
Знае некој од кога до кога ќе трае уписот за втора година и нагоре?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не одраа без врска со тие 750 од ФИНКИ па 750 од УКИМ кажете ми ајде вие што сте веќе студенти дали ги има овие наведени информативни, информатички,
културни и спортски активности. Од секој студент 750 не е лоша пара коа ќе се собере.
Знае некој од кога до кога ќе трае уписот за втора година и нагоре?
самото име ти кажува , од државниот завод за статистика и се наоѓа во Скопје , е сега прашањето е дали го даваат одма или се чека ....Од каде се зима Пријавен лист од Државен завод за статистика на РМ ??
Ако не грешам, образецот ШВ. 20 се купуваше заедно со пријавните листови. Ја сум сигурна дека не зимав ништо од завод за статистика кога се запишував.
од ФИНКИА пријавните листови од каде се купуваат ?![]()
А пријавните листови од каде се купуваат ?![]()
би сакал да ве прашам дали на 29/30 кога ке се поднесуваат документите и уплатниците одма се добиваат индексот и студентската легитимација или се чека подолго. Искрено со другар од средно сакаме да бидеме во иста група за предавање па слушам нешто групите се правеле по број на индекс... Ке може некој да ми одговори и да ми каже дали ако ги поднесеме документите заедно има поголема шанса да бидеме во иста група?
http://join.finki.ukim.mk/Files/Dokumenti za upis na FINKI 20132014.pdfЛинк за потребни документи за упис во прва?