Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој од кога до кога ќе трае уписот за втора година и нагоре?

Не одраа без врска со тие 750 од ФИНКИ па 750 од УКИМ кажете ми ајде вие што сте веќе студенти дали ги има овие наведени информативни, информатички,
културни и спортски активности. Од секој студент 750 не е лоша пара коа ќе се собере.

можиш салата да ја користиш кога сакаш за следните спортови: мал фудбал, кошарка, одбојка и качување по карпа. Само треба да си закажиш предходно термин. Дел од парите одат и за ангажирања на професори од странство да предаваат на ФЕИТ/ФИНКИ

би сакал да ве прашам дали на 29/30 кога ке се поднесуваат документите и уплатниците одма се добиваат индексот и студентската легитимација или се чека подолго. Искрено со другар од средно сакаме да бидеме во иста група за предавање па слушам нешто групите се правеле по број на индекс... Ке може некој да ми одговори и да ми каже дали ако ги поднесеме документите заедно има поголема шанса да бидеме во иста група?
--- надополнето: 27 август 2013 во 17:19 ---
би сакал да ве прашам дали на 29/30 кога ке се поднесуваат документите и уплатниците одма се добиваат индексот и студентската легитимација или се чека подолго. Искрено со другар од средно сакаме да бидеме во иста група за предавање па слушам нешто групите се правеле по број на индекс... Ке може некој да ми одговори и да ми каже дали ако ги поднесеме документите заедно има поголема шанса да бидеме во иста група?

Групите мислам дека се прават по презиме, а не по број на индекс.

Пријавен лист од Државен завод за статистика на РМ (образец ШВ. 20) , ова треба да се земе од Скопје(оти како шо видов само во Скопје има завод за статистика) а го даваат одма на рака или треба да се почека ?

Од каде се зима Пријавен лист од Државен завод за статистика на РМ ??

Од каде се зима Пријавен лист од Државен завод за статистика на РМ ??
самото име ти кажува , од државниот завод за статистика и се наоѓа во Скопје , е сега прашањето е дали го даваат одма или се чека ....

Ако не грешам, образецот ШВ. 20 се купуваше заедно со пријавните листови. Ја сум сигурна дека не зимав ништо од завод за статистика кога се запишував.

Ако не грешам, образецот ШВ. 20 се купуваше заедно со пријавните листови. Ја сум сигурна дека не зимав ништо од завод за статистика кога се запишував.

А пријавните листови од каде се купуваат ? :D

А пријавните листови од каде се купуваат ? :D

Има двајца чичковци пред факултетите, тие продаваат се што е потребно :)
А и во зградата на ФИНКИ (ТМФ) има една продавничка, веројатно и таму има.

Има време за индексот и легитимацијата, таму негде пред колоквиуми ќе ви ги дадат :D
Еве групите како беа, по презиме се КНИ, МТ, ИЕ, а ПЕТ си е посебно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom